Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ο σωστός τρόπος να πλένεις τα μικροσκοπικά ρουχαλάκια
PLUS

Ο σωστός τρόπος να πλένεις τα μικροσκοπικά ρουχαλάκια

Όταν έρχεται μωράκι, τα πράγματα αλλάζουν και οι νοικοκυρές πρέπει να προσέχουν ακόμη περισσότερο στις δουλειές του σπιτιού. Όσο αφορά στο πλύσιμο των μικροσκοπικών ρούχων, υπάρχουν σημαντικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε. Μην πανικοβάλλεστε. Ενημερωθείτε, για να μην βάλετε ποτέ σε κίνδυνο την υγεία του παιδιού σας. Να θυμάστε πάντα πως: Στην αγορά θα βρείτε προϊόντα […]

Όταν έρχεται μωράκι, τα πράγματα αλλάζουν και οι νοικοκυρές πρέπει να προσέχουν ακόμη περισσότερο στις δουλειές του σπιτιού.

Όσο αφορά στο πλύσιμο των μικροσκοπικών ρούχων, υπάρχουν σημαντικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε.

Μην πανικοβάλλεστε. Ενημερωθείτε, για να μην βάλετε ποτέ σε κίνδυνο την υγεία του παιδιού σας.

Να θυμάστε πάντα πως:

Στην αγορά θα βρείτε προϊόντα καθαρισμού που απευθύνονται σε βρεφικές ηλικίες. Εφόσον χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο απορρυπαντικό θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Το απορρυπαντικό για τα παιδικά ρούχα πρέπει να έχει σαν βάση το σαπούνι, ενώ δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται λευκαντικά.

Πλένετε χωριστά τα δικά σας ρούχα από τα ρούχα του μωρού. Eίναι πολύ σημαντικό για το δέρμα του μωρού, και το ιδανικό θα ήταν να συνεχίσετε να το κάνετε μέχρι και την ηλικία των 7 ετών.

Χρησιμοποιήστε τη σωστή δόση απορρυπαντικού, σύμφωνα με τον πίνακα δοσολογίας που συνήθως βρίσκεται στο πίσω μέρος του απορρυπαντικού.

Καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείτε το ίδιο μαλακτικό που βάζετε και στα δικά σας ρούχα, γιατί μπορεί να προκαλέσει αλλεργία σε μωρά. Υπάρχουν και μαλακτικά ειδικά για τα μωρά.

Να σιδερώνετε τα ρούχα του μωρού για να αποστειρωθούν με την δύναμη του ατμού.

Ο πανεύκολος τρόπος να μην τελειώνει το σαπούνι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις