Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ζουράρις για Σαββίδη: «Γιατί να μην βάλει εμένα;»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζουράρις για Σαββίδη: «Γιατί να μην βάλει εμένα;»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Κώστας Ζουράρις, σε ραδιοφωνικό σταθμό. Κατηγορηματικός ότι «ως Κρητομακεδόνας δεν θα δεχθεί τον όρο Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων εμφανίστηκε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο κος Ζουράρις. Διαβάστε ακόμα: Κοτζιάς: «Μου στέλνουν κούτες με αίμα και σφαίρες» «Κινούμαι στη δημιουργία κινήματος για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό, ασχέτως αν η κοινωνία είναι καλή […]

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Κώστας Ζουράρις, σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Κατηγορηματικός ότι «ως Κρητομακεδόνας δεν θα δεχθεί τον όρο Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων εμφανίστηκε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο κος Ζουράρις.

Διαβάστε ακόμα: Κοτζιάς: «Μου στέλνουν κούτες με αίμα και σφαίρες»

«Κινούμαι στη δημιουργία κινήματος για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό, ασχέτως αν η κοινωνία είναι καλή στα πλαίσια της πολιτικής χρεωκοπίας που μας είχαν φτάσει οι προηγούμενοι».

Όσο αφορά στο αν θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση, σχολίασε το εξής: «Δεν έχω κάνει γενική συνέλευση με τον εαυτό μου… Δεν πρόκειται να φύγω. Υπάρχει ένα θέμα το Μακεδονικό με το οποίο εγώ διαφωνώ. Εγώ θα το καταψηφίσω όπως το λέω από το 1992».

Διαβάστε ακόμα: Η θέση μας για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρη, λέει ο Θεοδωράκης

Επίσης, αναφέρθηκε και στην ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη και εκτίμησε πως αποκλείεται να ενεπλάκη με επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ερωτηθείς για τα σενάρια ότι μπορεί να υποκινήθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη, ο Κώστας Ζουράρις απάντησε: «Εγώ είμαι επίτιμος ισόβιος πρόεδρος της Θύρας 4. Είμαι εκδοροσφαγεύς. Επομένως γιατί να μην με βάλει εμένα ο Σαββίδης; Ο Γιώργος το έκανε κατά συνείδηση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις