Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η θέση μας για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρη, λέει ο Θεοδωράκης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η θέση μας για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρη, λέει ο Θεοδωράκης

Προσωπικές απόψεις του Σπύρου Δανέλλη χαρακτήρισε ο Σταύρος Θεοδωράκης τη δήλωση του ότι το κίνημα θα στηρίξει την κυβέρνηση, αν αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ. Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης- μιλώντας μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας- επανέλαβε ότι το Ποτάμι δεν στηρίζει την κυβέρνηση και δεν αντικαθιστά τους Ανεξάρτητους Έλληνες και υπογράμμισε «σε αυτό είμαστε όλοι σύμφωνοι […]


Προσωπικές απόψεις του Σπύρου Δανέλλη χαρακτήρισε ο Σταύρος Θεοδωράκης τη δήλωση του ότι το κίνημα θα στηρίξει την κυβέρνηση, αν αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης- μιλώντας μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας- επανέλαβε ότι το Ποτάμι δεν στηρίζει την κυβέρνηση και δεν αντικαθιστά τους Ανεξάρτητους Έλληνες και υπογράμμισε «σε αυτό είμαστε όλοι σύμφωνοι και κατηγορηματικοί».

Ο Δανέλλης βάζει «μπουρλότο» μετά τις απώλειες των ΑΝΕΛ

Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Ο Σπύρος Δανέλλης έχει τις προσωπικές του απόψεις, είναι γνωστές και δεν σχετίζονται με τη συγκυρία. Η θέση του Κινήματός μας, όμως, είναι ξεκάθαρη.

Προωθούμε βελτιώσεις και αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία, αλλά δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση σε περίπτωση ψήφου εμπιστοσύνης και δεν αντικαθιστούμε στην κυβέρνηση τους ΑΝΕΛ. Και σε αυτό είμαστε όλοι σύμφωνοι και κατηγορηματικοί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις