Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Κατσίκης εξηγεί γιατί “δεν” είναι ο Ρουβίκωνας πίσω από την επίθεση
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κατσίκης εξηγεί γιατί “δεν” είναι ο Ρουβίκωνας πίσω από την επίθεση

Αν και ο Ρουβίκωνας ανέλαβε με ανακοίνωσή του την ευθύνη για την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του Κώστα Κατσίκη, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αμφισβητεί ότι πρόκειται για την αναρχική συλλογικότητα. Αυτό γιατί όπως εξηγεί δέχεται απειλές τις τελευταίες δέκα ημέρες. «Επί ένα δεκαήμερο έχω δεχθεί απειλές, με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας και το ονοματολογικό. Έπειτα […]

Αν και ο Ρουβίκωνας ανέλαβε με ανακοίνωσή του την ευθύνη για την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του Κώστα Κατσίκη, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αμφισβητεί ότι πρόκειται για την αναρχική συλλογικότητα.

Αυτό γιατί όπως εξηγεί δέχεται απειλές τις τελευταίες δέκα ημέρες.

«Επί ένα δεκαήμερο έχω δεχθεί απειλές, με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας και το ονοματολογικό. Έπειτα από αυτές τις απειλές, έρχεται το σημερινό συμβάν», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στον ANT1.

«Η συμπεριφορά των ανθρώπων που θέλησαν να εισβάλουν και ο τρόπος που το έκαναν δεν μοιάζει με τη συμπεριφορά του Ρουβίκωνα. Είναι μια συλλογικότητα που αποτελείται και δρα με πάρα πολλά μέλη, αλλά ήταν μόνο τρεις. Περνάνε μηνύματα πετώντας φέιγ βολάν με συνθήματα, αλλά δεν κρατούσαν κάτι τέτοιο στα χέρια τους. Δεν επιχείρησαν να προκαλέσουν ζημιές.

Στην προκήρυξη που αναλαμβάνουν την ευθύνη- το περιεχόμενο της οποίας είναι άθλιο και συκοφαντικό- δεν λένε γιατί με επισκέφθηκαν, ή πώς θα “τιμωρούσαν” τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά μου», δήλωσε ο κ. Κατσίκης.

Αμφισβητεί τον Ρουβίκωνα ο Κατσίκης

Για την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ, δήλωσε ότι «έχω την εγκυρότατη πληροφόρηση ότι μια μέρα πριν διαβεβαίωνε τόσο τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, παρουσία δύο υπουργών, όσο και τον πρωθυπουργό ότι δεν επρόκειτο να αποχωρήσει».

Σε ερώτηση αν σκέφτεται να αποχωρήσει από το κόμμα, διαψεύδει:

«Έχω λόγο πολιτικής και ανδρικής τιμής». Δήλωσε πάντως ότι σε περίπτωση που υπήρχε ένα ενδεχόμενο το οποίο θα προκαλούσε την αποχώρησή του, τότε θα παρέδιδε την έδρα του. «Θα πήγαινα σπίτι μου, δεν θα έκανα ζημιά στο κίνημα που υπηρετώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις