Αθήνα

°C

Σάββατο

23

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Power of Love: “Σκοτώθηκαν” στο Πρωινό για τη Μαρία Μπακοδήμου (vid)
LIFESTYLE

Power of Love: “Σκοτώθηκαν” στο Πρωινό για τη Μαρία Μπακοδήμου (vid)

Η Μαρία Μπακοδήμου λίγο πριν τον τελικό του Power of Love μιλάει για όλα στο Down Town. Fake ζευγάρια υπάρχουν στο παιχνίδι; Υπάρχει δηλαδή σενάριο που πρέπει να ακολουθηθεί; Δεν υπάρχει σενάριο, γιατί δεν μπορείς να ξέρεις ποιος θα ερωτευτεί ποιον και πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό. Εγώ αυτό που έχω δει δεν μου κάνει […]

Η Μαρία Μπακοδήμου λίγο πριν τον τελικό του Power of Love μιλάει για όλα στο Down Town.

Fake ζευγάρια υπάρχουν στο παιχνίδι; Υπάρχει δηλαδή σενάριο που πρέπει να ακολουθηθεί;

Δεν υπάρχει σενάριο, γιατί δεν μπορείς να ξέρεις ποιος θα ερωτευτεί ποιον και πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό. Εγώ αυτό που έχω δει δεν μου κάνει για fake. Έχω δει ζευγάρια που υπερβάλλουν στις εκδηλώσεις τους, κάτι που στη ζωή τους μπορεί να μην το έκαναν. Αλλά είναι κακό να αμφισβητώ τις σχέσεις τους, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει στην ψυχή τους.

Υπάρχουν πράγματα που έχουν συμβεί και δεν τα έχουμε δει;

Ναι, όπως καβγάδες. Εάν έβγαιναν προς τα έξω θα δημιουργούσε και στη σχέση των παιδιών μια ανισορροπία. Όχι, βέβαια, τίποτα το σπουδαίο.

Γκούγκλαρες να δεις τι λένε για σένα;

Γκούγκλαρα αλλά δεν έψαχνα να δω τι λένε με αγωνία, δεν με ενδιέφερε πραγματικά. Το καλύτερό μου ήταν να βλέπω το Gala και να διαβάζω σχόλια στο Twitter. Είναι απόλαυση. Έχω ακούσει ότι «πείναγαν τα παιδάκια μου και το έκανα», «πείναγε η μάνα μου και έπρεπε να κάνει επέμβαση καταρράκτη και δεν είχα λεφτά». Όλοι υποτίθεται ότι στεναχωριούνται πάρα πολύ για εμένα που κάνω αυτό το πράγμα. Τι να πω;

Οπότε, τελικά, ποια είναι η ξεκάθαρη απάντηση στην ερώτηση «γιατί Μαρία έκανες το Power of Love»;

Γιατί μου έκανε κέφι. Σας το είπα από την αρχή. Το γουστάρω, πέρασα καλά.

Power of Love: Εκτός εαυτού η Μπακοδήμου, αποχώρησε έξαλλη (vid)

Χοντρός καβγάς στο Πρωινό

Κακός χαμός έγινε στο Πρωινό με αφορμή τη sexy φωτογράφιση που έκανε για το Down Town η Μαρία Μπακοδήμου. Οι συνεργάτες της εκπομπής δεν συμφωνούσαν μεταξύ τους.

«Τι σας ενοχλεί; Δεν έχει το δικαίωμα μια γυναίκα να βγει sexy; Μια γυναίκα δεν μπορεί να φωτογραφηθεί αν περάσουν τα χρόνια; Ξέρεις εσύ πώς αισθάνεται η γυναίκα, αν αισθάνεται sexy ή όχι;», είπε έξαλλη η Φαίη Σκορδά.

«Τη γνώμη μου λέω, δεν με νοιάζει τι θα κάνει. Αφού δεν μ’ αρέσει να μην το πω;», απάντησε ο Κώστας Τσουρός. Λίγο αργότερα ξεκίνησε ο καβγάς του δημοσιογράφου με την Κλεοπάτρα Πατλάκη και η διακοπή από το πρόγραμμα.

Κλεοπάτρα: Τις γυναίκες πρέπει να τις αγαπάμε και να τις υποστηρίζουμε.

Κώστας Τσουρός: Άκου τώρα ο φεμινισμός! Θα πεθάνω παιδιά! Να μην κατακλυζόμαστε από φεμινιστικά κινήματα εδώ μέσα. Είναι φεμινιστικό αυτό!

Κλεοπάτρα: Όχι είναι βαθιά ανθρωπιστικό…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις