Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Είστε προδότες»: Νέα διαμαρτυρία στην ελληνική πρεσβεία (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

«Είστε προδότες»: Νέα διαμαρτυρία στην ελληνική πρεσβεία (pics)

Νέα κίνηση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε έξω από την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο εναντίον του Πρωθυπουργού, με τρεις Έλληνες να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του. Μετά την φραστική επίθεση που δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας στο Λονδίνο την Δευτέρα από 4-5 Έλληνες, ακολούθησε διαδήλωση με τρεις Έλληνες να στέκονται έξω από το κτίριο κρατώντας ελληνικές σημαίες, καθώς και ένα […]

Νέα κίνηση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε έξω από την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο εναντίον του Πρωθυπουργού, με τρεις Έλληνες να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του.

Μετά την φραστική επίθεση που δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας στο Λονδίνο την Δευτέρα από 4-5 Έλληνες, ακολούθησε διαδήλωση με τρεις Έλληνες να στέκονται έξω από το κτίριο κρατώντας ελληνικές σημαίες, καθώς και ένα πανό που έγραφε «Είστε προδότες».

Επεισόδιο με τον Αλέξη Τσίπρα: «Προδότη, δώσε και την Κύπρο» (vid)

Πρόκειται για έναν άνδρα από την Σπάρτη, έναν από το Αγρίνιο και έναν Μακεδόνα, οι οποίοι αποφάσισαν με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Σχετικές εικόνες δημοσίευσε και ο ένας εκ των διαμαρτυρομένων στο facebook, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Χτες οι προδότες, σήμερα οι πατριώτες».

«Έριχναν» τα βίντεο – Ολόκληρη η φραστική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις