Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Ρουβίκωνας πίσω από την εισβολή στο γραφείο του Κατσίκη
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ρουβίκωνας πίσω από την εισβολή στο γραφείο του Κατσίκη

Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την εισβολή στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη, με ανακοίνωσή του σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου. «Σήμερα το πρωί στις 9:45 σύντροφοι/ισσες της ομάδας επιχείρησαν να μπούνε στο γραφείο του βουλευτή Κωνσταντίνου Κατσίκη στη Βασιλίσσης Σοφίας 10, στον 2ο όροφο. Δυστυχώς η είσοδος της ομάδας στο βουλευτικό […]

Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την εισβολή στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη, με ανακοίνωσή του σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Σήμερα το πρωί στις 9:45 σύντροφοι/ισσες της ομάδας επιχείρησαν να μπούνε στο γραφείο του βουλευτή Κωνσταντίνου Κατσίκη στη Βασιλίσσης Σοφίας 10, στον 2ο όροφο. Δυστυχώς η είσοδος της ομάδας στο βουλευτικό γραφείο δεν κατέστη εφικτή».

Κουκουλοφόροι στο γραφείο του βουλευτή Κώστα Κατσίκη

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας στην σχετική ανακοίνωση διαψεύδουν ό,τι αναφέρεται σχετικά με το γεγονός. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου «είναι ψέμα. Κανείς δεν μπήκε στο γραφείο εκτοξεύοντας απειλές».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις