Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καταδικαστική απόφαση κατά του Παύλου Πολάκη (pic)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταδικαστική απόφαση κατά του Παύλου Πολάκη (pic)

Καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, για την ανάρτηση του στα social media εις βάρος του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πούλη. Με βάση την απόφαση αυτή, ο κ. Πολάκης, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 8.000€ για αποκατάσταση ηθικής βλάβης στον κ.Πούλη, να κατεβάσει την ανάρτησή […]

Καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, για την ανάρτηση του στα social media εις βάρος του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πούλη.

Με βάση την απόφαση αυτή, ο κ. Πολάκης, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 8.000€ για αποκατάσταση ηθικής βλάβης στον κ.Πούλη, να κατεβάσει την ανάρτησή του από 3 Μαΐου 2017, για την οποία καταδικάστηκε.

Πολάκης για Υγεία: «Δεν υπάρχει η κακομοιριά»

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, θα πρέπει να αναρτήσει στο Facebook την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας και μάλιστα θα έχει πρόστιμο 100€/μέρα για κάθε μέρα καθυστέρησης.

Επίσης, ο κ. Πολάκης, θα πρέπει να καταβάλλει τα δικαστικά έξοδα, ύψους 600€ και το παράβολο ερημοδικίας, ύψους 250€, για το γεγονός ότι ο κ. Πολάκης δεν παρέστη στο δικαστήριο ο ίδιος ή δια πληρεξούσιου δικηγόρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις