Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Καρκινογόνα υλικά σε Κέντρα Υγείας
ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Καρκινογόνα υλικά σε Κέντρα Υγείας

Σε μια νέα καταγγελία προέβη σήμερα η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία υποστηρίζει ότι τα δάπεδα των Κέντρων Υγείας του νομού Αιτωλοακαρνανίας είναι παντού από κατεστραμμένα και υπάρχουν πλακάκια καρκινογόνου αμίαντου. Από την ΠΟΕΔΗΝ αποκαλύπτουν μάλιστα ότι οι εργαζόμενοι φοβούνται την έκθεση σε καρκινογόνο αμίαντο αφού έχουν σημειωθεί ήδη πολλά κρούσματα καρκίνου σε συναδέλφους τους. Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ […]

Σε μια νέα καταγγελία προέβη σήμερα η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία υποστηρίζει ότι τα δάπεδα των Κέντρων Υγείας του νομού Αιτωλοακαρνανίας είναι παντού από κατεστραμμένα και υπάρχουν πλακάκια καρκινογόνου αμίαντου.

Από την ΠΟΕΔΗΝ αποκαλύπτουν μάλιστα ότι οι εργαζόμενοι φοβούνται την έκθεση σε καρκινογόνο αμίαντο αφού έχουν σημειωθεί ήδη πολλά κρούσματα καρκίνου σε συναδέλφους τους.

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ για το Ασκληπιείο Βούλας

Είναι σοκαριστικά τα στοιχεία που αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ καθώς όπως επισημαίνουν: «4 εργαζόμενοι με καρκίνο έχουν εντοπιστεί στο Κ.Υ. Ναυπάκτου και οι τρεις έχασαν ήδη τη ζωή τους. 4 εργαζόμενοι με καρκίνο υπάρχουν στο Κ.Υ. Αστακού και 2 Νοσηλευτές με καρκίνο εργάζονται στο Κ.Υ. Αιτωλικού».

ΠΟΕΔΗΝ: «Χάθηκαν» 200.000 ευρώ

Και συνεχίζουν επισημαίνοντας: «Ποιος μπορεί να αποκλείσει ότι δεν σχετίζονται με τα κατεστραμμένα δάπεδα αμιάντου; Τραγικές ελλείψεις προσωπικού. Κατεστραμμένα Κέντρα Υγείας μπάζουν νερά και οι γιατροί εξετάζουν με ομπρέλες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις