Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χώρισε με τον κούκλο νεαρό η Σελίν Ντιόν (pics-vid)
LIFESTYLE

Χώρισε με τον κούκλο νεαρό η Σελίν Ντιόν (pics-vid)

Η κορυφαία Σελίν Ντιόν έγινε 50 ετών κι επειδή κάποια ζευγάρια είναι προχωρημένα, ο πρώην σύντροφός της, της  έκανε ένα δώρο. Η Σελίν Ντιόν και ο Πέπε Μουνιόζ χώρισαν αλλά διατηρούν καλές σχέσεις. Ο Μινιόζ ήταν ο αγαπημένος χορευτής της ντίβας ενώ οι δυο τους έγιναν αχώριστοι για ένα διάστημα. Η σχέση της με τον […]

Η κορυφαία Σελίν Ντιόν έγινε 50 ετών κι επειδή κάποια ζευγάρια είναι προχωρημένα, ο πρώην σύντροφός της, της  έκανε ένα δώρο.

Η Σελίν Ντιόν και ο Πέπε Μουνιόζ χώρισαν αλλά διατηρούν καλές σχέσεις.

Ο Μινιόζ ήταν ο αγαπημένος χορευτής της ντίβας ενώ οι δυο τους έγιναν αχώριστοι για ένα διάστημα. Η σχέση της με τον 33χρονο χορευτή και ζωγράφο σχολιάστηκε πολύ από τα μέσα.

Ο Μινιόζ επέστρεψε στο Παρίσι ανακοινώνοντας ότι εγκαταλείπει το χορό για να αφιερωθεί στη ζωγραφική και το σχέδιο, αλλά θέλησε να τιμήσει την Ντιόν με ένα πορτρέτο: «Χρόνια πολλά αφεντικό!», έγραψε.

Ο χορός του ζευγαριού που εντυπωσίασε τους πάντες

Η 50χρονη χρησιμοποιεί τον Μινιόζ για τις πρόβες στα χορευτικά της παρά τον χωρισμό.

Το ύπουλο «χτύπημα» της Έμμα Στόουν στην φίλη της, Τζένιφερ Άνιστον

Ενόψει της τουρνέ που ξεκινάει στην Ασία και θα την οδηγήσει ως το Τόκιο, Μακάο και Μπανγκόνγκ, η Ντιόν δούλεψε σκληρά στις πρόβες με τον άλλοτε αγαπημένο της.

Σύμφωνα με τη Vogue, η 50χρονη Ντιόν γνωρίστηκε με τον Πέπε Μινιόζ στο Λας Βέγκας πριν από μερικά χρόνια όταν αναζητούσε έναν χορευτή-χορογράφο.

Οι δυο τους έγιναν αχώριστοι και κυκλοφορούσαν ελεύθερα ως ζευγάρι στο Παρίσι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις