Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζιόβας: Δεν μετάνιωσα καθόλου που του πέταξα αυγά (vid)
LIFESTYLE

Τζιόβας: Δεν μετάνιωσα καθόλου που του πέταξα αυγά (vid)

Στη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος απάντησε  για ένα επεισόδιο με φωτορεπόρτερ – συγκεκριμένα του πέταξε αυγά. «Καθόλου δεν έχω μετανιώσει, θα του ξαναπετούσα. Είναι πολύ σοβαρό αυτό το θέμα. Μιλάμε για βιασμό προσωπικής ζωής. Βιασμό κανονικό. Να βγαίνεις στην εξώπορτα της πολυκατοικίας σου και να σε περιμένουν οι κάμερες. Και […]

Στη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος απάντησε  για ένα επεισόδιο με φωτορεπόρτερ – συγκεκριμένα του πέταξε αυγά.

«Καθόλου δεν έχω μετανιώσει, θα του ξαναπετούσα. Είναι πολύ σοβαρό αυτό το θέμα. Μιλάμε για βιασμό προσωπικής ζωής. Βιασμό κανονικό. Να βγαίνεις στην εξώπορτα της πολυκατοικίας σου και να σε περιμένουν οι κάμερες. Και όχι για μένα, για το άλλο πρόσωπο. Εγώ δεν ήμουν τόσο στο στόχαστρο. Αλλά είναι πολύ άσχημο αυτό να το βιώνεις, είναι βιασμός κανονικός, όπως το εξηγώ. Και να σε κυνηγάνε και στο δρόμο. Και να δείχνεις ότι δεν το αντέχεις και να συνεχίζουν. Είναι στρατιωτικό, είναι άγριο», είπε ο Ορέστης Τζιόβας.

Το περιστατικό είχε λάβει χώρα το 2009 όταν ήταν σε σχέση με την  Κατερίνα Παπουτσάκη. Ο ηθοποιός βρισκόταν στο σπίτι της διάσημης αγαπημένης του, ενώ οι φωτογράφοι τους περίμεναν στην είσοδο στο Παγκράτι γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή θα βγουν αναγκαστικά έξω για να πάνε στο Casablanca Music Hall, όπου πρωταγωνιστούσαν.

Ο ιδιαίτερος γάμος του Χρανιώτη: Σανδάλια, τρίκυκλο και Survivor! (pics-vid)

Μόλις η Κατερίνα και ο Ορέστης, βγαίνοντας από την πολυκατοικία, είδαν μπροστά τους τον δημοσιογράφο που κρατούσε φωτογραφική μηχανή και ήταν ο ίδιος που είχε αποκαλύψει πρώτος τη σχέση τους, έκαναν μεταστροφή και ξαναμπήκαν στο διαμέρισμα της Κατερίνας. Έπειτα από λίγα λεπτά, άρχισαν να του πετάνε αυγά από το παράθυρο και εκείνος κάλεσε την αστυνομία για να τους καταγγείλει για επίθεση

Η ηθοποιός υποστήριξε αργότερα ότι δεν είχε ρίξει εκείνη τα αβγά. «Εγώ ήμουν αυτή που έλεγε ”μην το κάνεις αυτό χριστιανέ μου, γιατί εγώ θα την πατήσω!”».

Πρώτη φορά η Κοκκίνου μιλά για τη σχέση της με τον Μπόγρη (vid)

«Τα αυγά δεν τα έριξα ποτέ εγώ, θεωρήθηκε ότι τα πέταξα εγώ. Φυσικά, εγώ την πάτησα πάλι. Δεν το έκανα και μάλιστα ήμουν αυτή που έλεγε “μην το κάνεις αυτό χριστιανέ μου, γιατί εγώ θα την πατήσω”.

Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματα, δεν μπορώ να τα κάνω και φυσικά εγώ την πάτησα, εμένα περίμεναν κάτω από το σπίτι, τέσσερις ήταν. Με συνόδευαν τέσσερις μέσα στη νύχτα, ήταν πολύ τρομακτικό όλο αυτό. Τέσσερις με περίμεναν κάτω από το σπίτι μετά από αυτό το σκηνικό, ήταν μπροστά μου ο συγκεκριμένος κύριος με το μουστάκι, δύο στο πλάι κι ένας από πίσω, ο οποίος με έβριζε φυσικά με φρικτά λόγια, τα οποία δεν μπορώ να πω. Ο ένας φωτογράφιζε, ο άλλος τράβαγε κάμερα κι εγώ έκλαιγα», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Αγωγή του Μουρούτσου στην πρώην σύζυγό του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις