Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ματωμένες εκλογές – Εισαγγελική παρέμβαση για τους νεκρούς (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Ματωμένες εκλογές – Εισαγγελική παρέμβαση για τους νεκρούς (vid)

Συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρία άτομα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των διπλών στην Τουρκία, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης την τελευταία ώρα, ενώ υπήρξε και εισαγγελική παρέμβαση. Τουρκικές εκλογές: Έκλεισαν οι κάλπες Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η συμπλοκή σημειώθηκε σε εκλογικό κέντρο του Ερζερούμ ανάμεσα σε μέλη […]

Συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρία άτομα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των διπλών στην Τουρκία, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης την τελευταία ώρα, ενώ υπήρξε και εισαγγελική παρέμβαση.

Τουρκικές εκλογές: Έκλεισαν οι κάλπες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η συμπλοκή σημειώθηκε σε εκλογικό κέντρο του Ερζερούμ ανάμεσα σε μέλη του κόμματος του Ερντογάν και αυτού της Ακσενέρ.

Νεκρός φέρεται να έπεσε ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης του IYI parti, καθώς και ακόμη δυο ψηφοφόροι που βρίσκονταν στο χώρο, ενώ υπήρξαν και επτά τραυματίες.

Τουρκικές εκλογές: Καταγγελίες για απόπειρες νοθείας

Κι αν το υπουργείο Εσωτερικών το διαψεύδει, το «Καλό Κόμμα» της Μεράλ Ακσενέρ ανακοίνωσε το θάνατο του Μεχμέτ Σιντίκ Ντουρμάζ, επικεφαλής του κόμματος στο Ερζερούμ.

«Τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν ανόητοι και ανέντιμοι άνθρωποι» αναφέρεται στο λογαριασμό του κόμματος στο twitter.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις