Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η Τελιγιορίδου το νέο θύμα αποδοκιμασιών, μετά την υπογραφή! (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Τελιγιορίδου το νέο θύμα αποδοκιμασιών, μετά την υπογραφή! (vid)

Και η Τελιγιορίδου στο στόχαστρο Στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδο της ζωής τους! Οι αποδοκιμασίες και τα γιουχαρίσματα, είναι πλέον καθημερινότητα. Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, αλλά και αποδοκιμασίας κατά των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στη Βόρεια Ελλάδα μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης με τα Σκόπια για τη «Βόρεια Μακεδονία», δίνουν […]

Και η Τελιγιορίδου στο στόχαστρο

Στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδο της ζωής τους! Οι αποδοκιμασίες και τα γιουχαρίσματα, είναι πλέον καθημερινότητα.

Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, αλλά και αποδοκιμασίας κατά των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στη Βόρεια Ελλάδα μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης με τα Σκόπια για τη «Βόρεια Μακεδονία», δίνουν και παίρνουν.

«Κ@@α Κουντουρά» – Επεισόδιο στα γραφεία των ΑΝΕΛ (vid)

Χθες στην Καστοριά, ομάδα πολιτών συγκεντρώθηκε και διαμαρτυρήθηκε έξω από το πολιτικό γραφείο της Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην Καστοριά.

Οι κάτοικοι φώναξαν συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας και προχώρησαν σε έντονες αποδοκιμασίες κατά της κυβέρνησης, όπως: «Ντροπή που είσαι πόντια, κλέφτες αλήτες πολιτικοί, η Μακεδονία είναι Ελληνική».

Γιούχαραν Κοντονή και Τζάκρη – «Προδότες» (vid)

Νέο κρούσμα: Πολίτες αποδοκίμασαν και τον Παπαδόπουλο

Φασίστες, Χρυσή Αυγή και ΝΔ βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τα γιουχαρίσματα!

Μάλιστα αποφασίστηκε νέα συγκέντρωση και πάλι έξω από το γραφείο της κυρίας Τελιγιορίδου, την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 και ώρα 7:00.

Η κ. Τελιγιορίδου είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις