Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αγωνία για την 7χρονη – Όλες οι εξελίξεις για την υγεία της
ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για την 7χρονη – Όλες οι εξελίξεις για την υγεία της

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η υγεία της 7χρονης κοπέλας που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χτες Τετάρτη 20/6, στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 7χρονη βρίσκεται για δεύτερη ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ και είναι σε καταστολή. Δυστύχημα, με θύμα τετράχρονο αγοράκι Τα τραύματα που φέρει είναι πολύ σοβαρά καθώς έχει υποστεί […]

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η υγεία της 7χρονης κοπέλας που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χτες Τετάρτη 20/6, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 7χρονη βρίσκεται για δεύτερη ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ και είναι σε καταστολή.

Δυστύχημα, με θύμα τετράχρονο αγοράκι

Τα τραύματα που φέρει είναι πολύ σοβαρά καθώς έχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό της και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να βγει νικήτρια από αυτήν την μάχη.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν πηγές του νοσοκομείου στο cretapost, τα πρώτα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την πορεία της υγείας της 7χρονης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις