Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πότε γίνονται οι αιτήσεις για τη δράση «Κομφούζιο»
ΕΛΛΑΔΑ

Πότε γίνονται οι αιτήσεις για τη δράση «Κομφούζιο»

Ανοίγουν οι αιτήσεις για τους γεωργούς για τη δράση «Κομφούζιο». Από την Τρίτη (13/7) μέχρι και την Τρίτη (31/7) θα μπορούν να κατατεθούν οι αιτήσεις για συμμετοχή στη δεύτερη πρόσκληση. Διαβάστε ακόμα: Εφάπαξ «ανάσα» 1.000 ευρώ – Ποιοι το δικαιούνται Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης  και Τροφίμων. Ο προϋπολογισμός της δράσης […]

Ανοίγουν οι αιτήσεις για τους γεωργούς για τη δράση «Κομφούζιο».

Από την Τρίτη (13/7) μέχρι και την Τρίτη (31/7) θα μπορούν να κατατεθούν οι αιτήσεις για συμμετοχή στη δεύτερη πρόσκληση.

Διαβάστε ακόμα: Εφάπαξ «ανάσα» 1.000 ευρώ – Ποιοι το δικαιούνται

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης  και Τροφίμων. Ο προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται στα συνολικά 20 εκατ. ευρώ.

Το ύψος της ενίσχυσης ορίζεται ως εξής:

  • 387 ευρώ ανά εκτάριο ετησίως για τα πρώτα δύο έτη εφαρμογής και στα 454 ευρώ ανά εκτάριο ετησίως για τα τελευταία τρία έτη εφαρμογής, για τις καλλιέργειες της ροδακινιάς, της νεκταρινιάς και της βερικοκιάς.
  • 542 ευρώ ανά εκτάριο ετησίως για τα πρώτα τρία έτη εφαρμογής και στα 627 ευρώ ανά εκτάριο ετησίως για τα τελευταία δύο έτη εφαρμογής, για τις καλλιέργειες της μηλιάς, της αχλαδιάς και της κυδωνιάς.

Διαβάστε ακόμα: Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Πότε καταβάλλεται

Στα ανωτέρω ποσά συμπεριλαμβάνεται το κόστος συναλλαγής (αμοιβή επιβλέποντα γεωπόνου) που ανέρχεται σε 14 ευρώ ανά εκτάριο ετησίως.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις