Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μουντιάλ 2018: Ικανοποιημένη η FIFA για τη διαιτησία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2018: Ικανοποιημένη η FIFA για τη διαιτησία

Μουντιάλ 2018: Ικανοποιημένη δηλώνει η FIFA όσο αφορά στη διαιτησία. Αν και οι συζητήσεις είναι πολλές επί του θέματος, με τις απόψεις να διίστανται, η FIFA δήλωσε ότι είναι «εξαιρετικά ικανοποιημένη». Θεωρεί πως όλα βαίνουν ομαλώς τόσο  με το επίπεδο διαιτησίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο όσο και με την παρουσία  του video assistant referee (VAR). Διαβάστε ακόμα: Μουντιάλ […]

Μουντιάλ 2018: Ικανοποιημένη δηλώνει η FIFA όσο αφορά στη διαιτησία.

Αν και οι συζητήσεις είναι πολλές επί του θέματος, με τις απόψεις να διίστανται, η FIFA δήλωσε ότι είναι «εξαιρετικά ικανοποιημένη».

Θεωρεί πως όλα βαίνουν ομαλώς τόσο  με το επίπεδο διαιτησίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο όσο και με την παρουσία  του video assistant referee (VAR).

Διαβάστε ακόμα: Μουντιάλ 2018: «Χαμογέλασε» η τύχη στην Ισπανία

«Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από το επίπεδο της διαιτησίας που παρατηρείται μέχρι τώρα και της επιτυχημένης εφαρμογής του συστήματος VAR, το οποίο γενικά έγινε δεκτό θετικά», δηλώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, λίγο μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων.

«Εκτιμήθηκε από την ποδοσφαιρική μας κοινότητα , αν και προφανώς  θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν συζητήσεις και διαφορετικές απόψεις για κάποιες αποφάσεις», καταλήγει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις