Αθήνα

°C

Κυριακή

20

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Υπόθεση Λαγούδη: Βρέθηκε σε σπίτι το στίγμα του κινητού
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Λαγούδη: Βρέθηκε σε σπίτι το στίγμα του κινητού

Ένα πολύ σοβαρό στοιχείο για την υπόθεση Λαγούδη αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας. Ο Βασίλης Ταουξής μιλώντας στην εκπομπή Αλήθεις με τη Ζήνα αποκάλυψε ότι βρέθηκε το στίγμα του κινητού της Ειρήνης Λαγούδη σε σπίτι ατόμου που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο συνδέεται με την υπόθεση. «Ενδιαφέρθηκαν Έλληνες από την Αμερική, οι οποίοι […]

Ένα πολύ σοβαρό στοιχείο για την υπόθεση Λαγούδη αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ο Βασίλης Ταουξής μιλώντας στην εκπομπή Αλήθεις με τη Ζήνα αποκάλυψε ότι βρέθηκε το στίγμα του κινητού της Ειρήνης Λαγούδη σε σπίτι ατόμου που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο συνδέεται με την υπόθεση.

«Ενδιαφέρθηκαν Έλληνες από την Αμερική, οι οποίοι δουλεύανε στο FBI, ζητήσαμε τη βοήθειά τους και την ενίσχυσή τους δύο μήνες μετά τον θάνατο της Ειρήνης κι εκείνοι εντόπισαν το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της Ειρήνης σε συγκεκριμένο σπίτι, δίνοντάς μας οδό και αριθμό.Το σπίτι αυτό βρίσκεται σε μια παραλίμνια πόλη, κάτι που δεν γνωρίζαμε ούτε εμείς».

Υπόθεση Λαγούδη: To νέο στοιχείο μέσα στο αυτοκίνητο της

Διευκρίνισε μάλιστα ότι το στίγμα δεν βρέθηκε ούτε σε πόλη στο Μεσολόγγι, ούτε στο Αγρίνιο αλλά σε επαρχιακή, παραλίμνια πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.

​«Μάθαμε τη διεύθυνση, στείλαμε ντετέκτιβ και αυτά που μάθαμε και ακούσαμε για το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μας άφησαν άφωνους», είπε ο κ. Ταουξής.

«Μας ενημέρωσαν λοιπόν από το FBI ότι το κινητό είναι κλειστό και εντοπίζουν το στίγμα του σε μια επαρχιακή κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας και μας έδωσαν τη διεύθυνση. Όταν πήγαμε και εντοπίσαμε το σπίτι πέσαμε ξεροί γιατί ανήκει σε άτομο που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνδέεται με την υπόθεση, αλλά εμείς αγνοούσαμε την ύπαρξή του», είπε ο κ. Ταουξής.

Το συγκεκριμένο σπίτι μάλιστα βρίσκεται μετά τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, γεγονός που περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση, καθώς την περίοδο της εξαφάνισης της Λαγούδη, πρόσωπο που συνδέεται με την υπόθεση είχε μετακινηθεί μεταξύ Ρίου – Αντιρρίου.

Ειρήνη Λαγούδη: «Σκηνοθετημένη αυτοκτονία», λέει η έκθεση αυτοψίας

Όλον αυτό τον καιρό οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις έρευνες αναζητούσαν το κινητό της Ειρήνης στη λίμνη Τριχωνίδα. Οι ειδικοί όμως τους είχαν διευκρινίσει ότι αν το κινητό βρισκόταν μέσα στη λίμνη από τον κυματισμό θα είχε ξεβραστεί στην όχθη. Επίσης, ακόμα κι αν ήταν κλειστό ή σκουριασμένο το σόναρ θα μπορούσε να το εντοπίσει κι έτσι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δε βρίσκεται στη λίμνη το κινητό. Άρα κάποιος πήρε το κινητό τηλέφωνο της 44χρονης.

Ο δικηγόρος επανέλαβε πως είναι μυστήριο, κάποιος που θέλει να αυτοκτονήσει, να σκέφτεται πώς θα εξαφανίσει το κινητό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις