Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έκλεψαν τις οικονομίες μιας ζωής από 91χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεψαν τις οικονομίες μιας ζωής από 91χρονη

Τις οικονομίες όλης της ζωής της έχασε μια 91χρονη γυναίκα που βρέθηκε ανυπεράσπιστη στα χέρια τριών αδίστακτων κακοποιών. Η ηλικιωμένη έζησε μια νύχτα τρόμου όταν τρεις άνδρες αγνώστων στοιχείων διέρρηξαν την κλειδαριά της πόρτας του σπιτιού της στην κοινότητα Ξηρόκαμπος της Ολυμπίας. Η υπόθεση εξαφάνισης έγινε υπόθεση ανθρωποκτονίας Η 91χρονη γυναίκα κοιμόταν όταν μπήκαν στο […]

Τις οικονομίες όλης της ζωής της έχασε μια 91χρονη γυναίκα που βρέθηκε ανυπεράσπιστη στα χέρια τριών αδίστακτων κακοποιών.

Η ηλικιωμένη έζησε μια νύχτα τρόμου όταν τρεις άνδρες αγνώστων στοιχείων διέρρηξαν την κλειδαριά της πόρτας του σπιτιού της στην κοινότητα Ξηρόκαμπος της Ολυμπίας.

Η υπόθεση εξαφάνισης έγινε υπόθεση ανθρωποκτονίας

Η 91χρονη γυναίκα κοιμόταν όταν μπήκαν στο υπνοδωμάτιό της οι τρεις σωματώδεις άνδρες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και φορούσαν γάντια.

Ο ένας από αυτούς την ακινητοποίησε στο κρεβάτι χωρίς να την χτυπήσει, ενώ οι συνεργοί του άρχισαν να ερευνούν όλα τα δωμάτια ώσπου ανακάλυψαν το κομπόδεμά της.

Ζήτησε από ανήλικα να γδυθούν και αυνανίστηκε μπροστά τους!

Η γριούλα δεν ήταν σε θέση να εκτιμήσει το ακριβές ποσό και κατέθεσε αργότερα ότι της άρπαξαν από 4.650 ως 6.500 ευρώ.

Σύμφωνα με το θύμα, οι κουκουλοφόροι κακοποιοί ήταν μεταξύ 40 και 45 χρόνων, πιθανότατα Έλληνες. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων και συνεχίζουν την προανάκριση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις