Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΝΔ κατά Κοτζιά: «Παραχώρησες την μακεδονική γλώσσα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ κατά Κοτζιά: «Παραχώρησες την μακεδονική γλώσσα»

Η ΝΔ καλεί τον Νίκο Κοτζιά να απαντήσει, αν έδωσε το δικαίωμα στους Σκοπιανούς να αυτοπροσδιορίζονται ως «Μακεδόνες» που μιλούν τη «Μακεδονική γλώσσα», με αφορμή συνέντευξή του. Κοτζιάς για συμφωνία: Έχω κι εγώ άλλες δημοσκοπήσεις στα χέρια μου (vid) «Στην πατριωτική ευαισθησία των Ελλήνων, ο κ. Νίκος Κοτζιάς απαντά με τη γνωστή αυταρέσκεια και αλαζονεία […]

Η ΝΔ καλεί τον Νίκο Κοτζιά να απαντήσει, αν έδωσε το δικαίωμα στους Σκοπιανούς να αυτοπροσδιορίζονται ως «Μακεδόνες» που μιλούν τη «Μακεδονική γλώσσα», με αφορμή συνέντευξή του.

Κοτζιάς για συμφωνία: Έχω κι εγώ άλλες δημοσκοπήσεις στα χέρια μου (vid)

«Στην πατριωτική ευαισθησία των Ελλήνων, ο κ. Νίκος Κοτζιάς απαντά με τη γνωστή αυταρέσκεια και αλαζονεία του», απαντά η Νέα Δημοκρατία σε όσα δήλωσε νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

Διαδικασίες «εξπρές» για τη συμφωνία στη Βουλή της πΓΔΜ

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ. Κοτζιάς «αντί να δίνει συνεντεύξεις για την επιζήμια συμφωνία που υπέγραψε και παράγει ήδη τετελεσμένα, ας εξηγήσει στους Έλληνες ένα μόνο πράγμα: Γιατί παραχώρησε στους Σκοπιανούς τη δυνατότητα να δηλώνουν “Μακεδόνες” και να ισχυρίζονται ότι μιλούν τη “μακεδονική” γλώσσα, κάτι που καμία ελληνική κυβέρνηση δεν δέχθηκε στο παρελθόν;».

Δείτε εδώ με ένα κλικ όλα τα θέματα σχετικά με την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το Σκοπιανό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις