Αθήνα

°C

Δευτέρα

18

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καρανίκας για «Μακεδονία»: «Βλέπω να ουρλιάζετε» (pics)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρανίκας για «Μακεδονία»: «Βλέπω να ουρλιάζετε» (pics)

Νέο, προκλητικό σχόλιο για τη «Μακεδονία» έκανε ο Νίκος Καρανίκας. Ο κος Καρανίκας δημοσίευσε στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό του στο Facebook ένα άρθρο από την εφημερίδα Αυγή που αφορούσε στα επεισόδια στο Πισοδέρι, σχολιάζοντας πως «αυτή είναι η προπαγάνδα των εθνικιστών πατριδοκάπηλων». Διαβάστε ακόμα: Η συμφωνία αλλάζει της ισορροπίες στην συγκυβέρνηση «Και εσύ τι είσαι Καρανίκα ? […]

Νέο, προκλητικό σχόλιο για τη «Μακεδονία» έκανε ο Νίκος Καρανίκας.

Ο κος Καρανίκας δημοσίευσε στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό του στο Facebook ένα άρθρο από την εφημερίδα Αυγή που αφορούσε στα επεισόδια στο Πισοδέρι, σχολιάζοντας πως «αυτή είναι η προπαγάνδα των εθνικιστών πατριδοκάπηλων».

Διαβάστε ακόμα: Η συμφωνία αλλάζει της ισορροπίες στην συγκυβέρνηση

«Και εσύ τι είσαι Καρανίκα ? Για πες μας ?», του απάντησε μια διαδικτυακή του… φίλη για να της δηλώσει τα εξής:

«Τι έπαθες Μοσχολιού; αναρωτιέσαι;

Αρχικά είμαι Γιδιωτης μικρασιατικής καταγωγής, με ελληνική συνείδηση άμα υπάρχει αυτό και το αναγνωρίζεις, γιατί μέχρι στιγμής σας βλέπω να ουρλιάζετε για την Μακεδονία που οι παππούδες σας την ανακάλυψαν μετά την προσφυγιά.

Διαβάστε ακόμα: Κατσίκης για συμφωνία: «Μπορούσαμε να την εμποδίσουμε;»

Επίσης διαβάζω και δεν τεμπελιάζω, με αποτέλεσμα να γνωρίζω ιστορία από ιστορικές μελέτες και τεκμήρια και όχι από φλιτζανουδες και εθνικιστές πατριδοκάπηλους που με το ζόρι έχουν διαβάσει τα στοιχειά της ταυτότητας τους και το μόνο που έμαθαν είναι να κλέβουν τον λαό.

Εσύ τι είσαι; από επιλογή τι εθνικότητα έχεις; Για πες μου».

Δείτε και τις αναρτήσεις του: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις