Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

24

Σεπτεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέα απάτη με τα ΕΛΤΑ στο διαδίκτυο
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα απάτη με τα ΕΛΤΑ στο διαδίκτυο

Μία νέα απάτη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες και «τάζει» συσκευές κινητής τηλεφωνίας και άλλα ηλεκτρονικά δώρα. Με ανακοίνωσή τους τα Ελληνικά Ταχυδρομεία γνωστοποιούν ότι «δεν συμμετέχουν σε καμία προωθητική ενέργεια με δώρα προς τους καταναλωτές». Η σημαία μέσα στα αίματα – Συγκλονιστικές εικόνες από το Πισοδέρι (vid) «Δεν διοργανώνουν κανένα διαγωνισμό στο διαδίκτυο, ούτε αποστέλλουν […]

Μία νέα απάτη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες και «τάζει» συσκευές κινητής τηλεφωνίας και άλλα ηλεκτρονικά δώρα.

Με ανακοίνωσή τους τα Ελληνικά Ταχυδρομεία γνωστοποιούν ότι «δεν συμμετέχουν σε καμία προωθητική ενέργεια με δώρα προς τους καταναλωτές».

Η σημαία μέσα στα αίματα – Συγκλονιστικές εικόνες από το Πισοδέρι (vid)

«Δεν διοργανώνουν κανένα διαγωνισμό στο διαδίκτυο, ούτε αποστέλλουν ηλεκτρονικά διαφημιστικά μηνύματα μέσω των οποίων προσφέρουν συσκευές κινητής τηλεφωνίας και άλλα ηλεκτρονικά δώρα».

Τα Ελληνικά ταχυδρομεία στην ανακοίνωση τους προειδοποιούν πως: «η χρήση της επωνυμίας και των λογοτύπων ΕΛΤΑ από τους αποστολείς των μηνυμάτων είναι παράνομη και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις