Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καβούρι «απειλεί» τουρίστρια και γίνεται viral (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Καβούρι «απειλεί» τουρίστρια και γίνεται viral (vid)

Μια κίνηση που θυμίζει «απειλή» έκανε ένα απλό ταπεινό καβούρι και έγινε αυτόματα «ο φόβος και ο τρόμος» μιας τουρίστριας. Φυσικά, πρόκειται για μια αστεία υπόθεση! Το εν λόγω καβούρι ενοχλήθηκε έντονα όταν μια τουρίστρια η οποία έκανε τις διακοπές της σε ένα νησί της Ελλάδας, αποφάσισε να καθίσει στα βράχια, τα οποία ως γνωστόν […]

Μια κίνηση που θυμίζει «απειλή» έκανε ένα απλό ταπεινό καβούρι και έγινε αυτόματα «ο φόβος και ο τρόμος» μιας τουρίστριας.

Φυσικά, πρόκειται για μια αστεία υπόθεση! Το εν λόγω καβούρι ενοχλήθηκε έντονα όταν μια τουρίστρια η οποία έκανε τις διακοπές της σε ένα νησί της Ελλάδας, αποφάσισε να καθίσει στα βράχια, τα οποία ως γνωστόν συνηθίζουν να κρύβονται τα καβούρια.

Ντροπή: Οδηγός τα έπαιρνε «χοντρά» από τουρίστες

Το καβούρι έκανε μια «απειλητική» χειρονομία προς τη λουόμενη, σαν αυτή που κάνει ένας μαχαιροβγάλτης που απειλεί να κόψει το λαιμό του θύματος!

«Νομίζω πως τσαντίστηκε μαζί μου επειδή ήμουν τόσο κοντά στα μικρά καβουράκια. Είμαι τόσο τυχερή που το τράβηξα σε βίντεο. Γελούσα για μέρες», δήλωσε η ίδια. Το βίντεο ανέβηκε αρχικά στο Newsflare.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις