Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης συνελήφθη στην Πεντέλη, το πρωί της Δευτέρας (18/6). Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής διέφευγε της σύλληψης από την περασμένη Παρασκευή (15/6), όταν και ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του για εσχάτη προδοσία. Βρίσκεται πλέον στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ Αν και οι πληροφορίες τον ήθελαν να κρύβεται στον τόπο καταγωγής του, την Αιτωλοακαρνανία, […]

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης συνελήφθη στην Πεντέλη, το πρωί της Δευτέρας (18/6).

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής διέφευγε της σύλληψης από την περασμένη Παρασκευή (15/6), όταν και ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του για εσχάτη προδοσία.

Βρίσκεται πλέον στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ

Αν και οι πληροφορίες τον ήθελαν να κρύβεται στον τόπο καταγωγής του, την Αιτωλοακαρνανία, τελικά τον εντόπισαν στην Πεντέλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης κρυβόταν σε σπίτι φίλου του. Μάλιστα, έχει προσαχθεί και ο άνθρωπος που τον φιλοξενούσε.

Το βράδυ της Παρασκευής έγινε μία απίστευτη καταδίωξη στην Εθνική Οδό όταν ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης σε μία προσπάθειά του να διαφύγει ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα -180 χλμ- με το βουλευτικό αυτοκίνητο.

Θυμίζουμε πως ο Κώστας Μπαρμπαρούσης προέτρεψε σε στρατιωτικό πραξικόπημα και ξεσήκωσε θύελλα στη Βουλή.

Από το βήμα, κάλεσε τις Ένοπλες Δυνάμεις να παρέμβουν και η ηγεσία τους να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας, προκειμένου να μην υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων για το όνομα «Βόρεια Μακεδονία».

Διαβάστε ακόμα:

Μπλόκα παντού για τον Μπαρμπαρούση

Δίωξη κατά Μπαρμπαρούση για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας

Καμμένος και Κουβέλης κατέθεσαν μήνυση

«Εκτός» της Χρυσής Αυγής ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις