Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γεύμα Τσίπρα και Ζάεφ στο Οτέσεβο (pics)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεύμα Τσίπρα και Ζάεφ στο Οτέσεβο (pics)

Υπογράφηκε μετά χειροκροτημάτων η συμφωνία Τρίπρα – Ζάεφ, για το ονοματολογικό, στους Ψαράδες Πρεσπών, ενώ λίγα χιλιόμετρα μακρυά ΜΑΤ και διαδηλωτές αντάλλασσαν πέτρες και χημικά. Οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και Νικολά Ντιμιτρόφ υπέγραψαν τη συμφωνία, έπειτα από τους χαιρετισμούς των πρωθυπουργών Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ. Τη συμφωνία υπέγραψε και ο ειδικός απεσταλμένος του […]

Υπογράφηκε μετά χειροκροτημάτων η συμφωνία Τρίπρα – Ζάεφ, για το ονοματολογικό, στους Ψαράδες Πρεσπών, ενώ λίγα χιλιόμετρα μακρυά ΜΑΤ και διαδηλωτές αντάλλασσαν πέτρες και χημικά.

Οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και Νικολά Ντιμιτρόφ υπέγραψαν τη συμφωνία, έπειτα από τους χαιρετισμούς των πρωθυπουργών Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ.

Τη συμφωνία υπέγραψε και ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς.

Διαβάστε ακόμα:

Το ιδιαίτερο δώρο Ζάεφ στον Τσίπρα – Ξέσπασαν σε γέλια (vid)

Αμέσως μετά, οι δύο πρωθυπουργοί, οι υπουργοί Εξωτερικών και οι επίσημοι προσκεκλημένοι επιβιβάστηκαν σε σκάφη που τους μετέφεραν στην άλλη όχθη της λίμνης, στην κωμόπολη Οτέσεβο της ΠΓΔΜ, για ένα εορταστικό γεύμα.

Φτάνοντας εκεί, οι δύο πρωθυπουργοί πόζαραν για φωτογραφίες μπροστά στις σημαίες των δύο χωρών, του ΟΗΕ και της ΕΕ, έκαναν έναν σύντομο περίπατο και είχαν ένα σύντομο τετ-α-τετ.

Διαβάστε ακόμα:

Τσίπρας: Να τραγουδήσουμε ξανά – Με Αριστοτέλη η ομιλία ο Ζάεφ (pics-vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις