Η «μακεδονική» DW παρουσιάζει τον Σέλτσα να δηλώνει «Μακεδόνας» (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «μακεδονική» DW παρουσιάζει τον Σέλτσα να δηλώνει «Μακεδόνας» (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Κάτι περίεργο συμβαίνει με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνο Σέλτσα. Λίγες ώρες μετά την υπογραφή για το «Βόρεια Μακεδονία», ο βουλευτής Φλώρινας παραχώρησε συνέντευξη, με το μέσο να τον αποκαλεί «εθνικό Μακεδόνα». Η αυτοαποκαλούμενη «Μακεδονική» έκδοση της γερμανικής υπηρεσίας Deutsche Welle, φιλοξενεί δηλώσεις του κ. Σέλτσα, υποστηρίζοντας πως είναι ο μοναδικός βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο […]

17.06.2018 | 22:20

Κάτι περίεργο συμβαίνει με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνο Σέλτσα.

Λίγες ώρες μετά την υπογραφή για το «Βόρεια Μακεδονία», ο βουλευτής Φλώρινας παραχώρησε συνέντευξη, με το μέσο να τον αποκαλεί «εθνικό Μακεδόνα».

Η αυτοαποκαλούμενη «Μακεδονική» έκδοση της γερμανικής υπηρεσίας Deutsche Welle, φιλοξενεί δηλώσεις του κ. Σέλτσα, υποστηρίζοντας πως είναι ο μοναδικός βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο που δηλώνει «εθνικός Μακεδόνας»!

Κοτζιάς: Το 1 εκατομμύριο, έγινε 4.000 (vid)

Οι δηλώσεις του βουλευτή Φλώρινας έγιναν στην αποκαλούμενη «Μακεδονική» γλώσσα και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο βουλευτής πάντως δεν δηλώνει πουθενά ότι είναι «Μακεδόνας» αλλά ότι γνωρίζει την γλώσσα της γείτονος.

Πιο χαμογελαστός από ποτέ ο Τσίπρας – Τι είπε για τη γραβάτα (vid)

«Δεν δηλώνω καθόλου Μακεδόνας, δηλώνω Έλληνας, πατριώτης και υπήκοος, απλώς τυχαίνει να γνωρίζω τη γλώσσα αυτή» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Exit mobile version