Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κινηματογραφική καταδίωξη κακοποιών στα διόδια
ΕΛΛΑΔΑ

Κινηματογραφική καταδίωξη κακοποιών στα διόδια

Κινηματογραφική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τρελή καταδίωξη κακοποιών στα διόδια της Φθιώτιδας. Ταινία δράσης θύμισαν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής (15/6) στην Εθνική Οδό στο ύψος των διοδίων της Αγίας Τριάδας. Πάνοπλοι αστυνομικοί της Β’ ΟΠΚΕ Φθιώτιδας έκαναν την εμφάνισή τους μπλοκάροντας δύο ύποπτα αυτοκίνητα. Σύμφωνα με το lamiareport, οι αστυνομικοί […]

Κινηματογραφική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τρελή καταδίωξη κακοποιών στα διόδια της Φθιώτιδας.

Ταινία δράσης θύμισαν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής (15/6) στην Εθνική Οδό στο ύψος των διοδίων της Αγίας Τριάδας. Πάνοπλοι αστυνομικοί της Β’ ΟΠΚΕ Φθιώτιδας έκαναν την εμφάνισή τους μπλοκάροντας δύο ύποπτα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το lamiareport, οι αστυνομικοί υποχρέωσαν τους επιβάτες δύο επιβατικών αυτοκινήτων να κατεβούν από αυτά και να τους συλλάβουν.

Διαβάστε ακόμα: Τραγωδία: Σκοτώθηκε ο Νίκος Μάλλης

Όπως αποδείχτηκε πρόκειται για τέσσερις Έλληνες κακοποιούς, που σε βάρος τους έχουν κατά καιρούς απαγγελθεί κατηγορίες που εμπίπτουν στο μισό ποινικό κώδικα, για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, ενώ ένας από αυτούς ήταν παλαιότερα μπλεγμένος και σε περίπτωση ανθρωποκτονίας.

Τι συνέβη

Η ιστορία άρχισε όταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, παρατήρησε ύποπτες κινήσεις, ενημερώνοντας το Κέντρο. Έτσι, επιβεβαίωσε ότι το αμάξι ήταν κλεμμένο και δόθηκε σχετικό σήμα.

Την περαιτέρω έρευνα ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις