Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

10

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απίστευτο! Σχοινί πλοίου παρέσυρε ΙΧ
ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο! Σχοινί πλοίου παρέσυρε ΙΧ

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κάλυμνο, στο λιμάνι με ένα αυτοκίνητο. Το σχοινί του μπαλονιού πρόσδεσης του πλοίου μπερδεύτηκε στους τροχούς ΙΧ και το παρέσυρε. Έτσι, βρέθηκε με τους μπροστινούς τροχούς στο κενό και τους δύο οπίσθιους επί της προβλήτας. Σύμφωνα με τον κυβερνήτη του Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίου «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» Ν.Κ. 604, στο σημείο όπου ελλιμενίζεται το […]

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κάλυμνο, στο λιμάνι με ένα αυτοκίνητο.

Το σχοινί του μπαλονιού πρόσδεσης του πλοίου μπερδεύτηκε στους τροχούς ΙΧ και το παρέσυρε. Έτσι, βρέθηκε με τους μπροστινούς τροχούς στο κενό και τους δύο οπίσθιους επί της προβλήτας.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη του Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίου «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» Ν.Κ. 604, στο σημείο όπου ελλιμενίζεται το πλοίο κατά τη διάρκεια χειρισμών απομάκρυνσής του από την προβλήτα, μπερδεύτηκε το σκοινί του μπαλονιού πρόσδεσης με το ανωτέρω Ι.Χ.Ε, με αποτέλεσμα την παράσυρσή του και την πτώση των μπροστινών τροχών στο κενό καθώς και την επαφή του με το πλοίο.

Διαβάστε ακόμα: Ένα ακόμα τροχαίο – Αυτοκίνητο τούμπαρε (pics)

Το πλοίο επιθεωρήθηκε από αρμόδιο Επιθεωρητή του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων, όπου διαπιστώθηκαν επιφανειακές και μικρής έκτασης εκδορές στη δεξιά πλευρά του πλοίου, προκαλώντας μικρής έκτασης αποκόλληση του χρώματός του, χωρίς να έχει πληγεί η κατασκευαστική του ακεραιότητα.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το Ι.Χ.Ε. απομακρύνθηκε με μέριμνα του ιδιοκτήτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις