Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Λεβέντης: «Ο Τσίπρας δεν θα γλιτώσει τη φυλακή»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λεβέντης: «Ο Τσίπρας δεν θα γλιτώσει τη φυλακή»

Η ψηφοφορία στη Βουλή, για την πρόταση μομφής που έχει καταθέσει η Νέα Δημοκρατία, είναι για το Μακεδονικό, υπογράμμισε ο Βασίλης Λεβέντης. «Τι θα κάνει ο Πάνος Καμμένος; Θα ψηφίσει την συμφωνία; Η μόνη λύση για αυτόν είναι να αυτοκτονήσει πολιτικά», τόνισε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, μιλώντας στο epsilontv. Διαβάστε ακόμα: Άρειος Πάγος: «Δεν […]

Η ψηφοφορία στη Βουλή, για την πρόταση μομφής που έχει καταθέσει η Νέα Δημοκρατία, είναι για το Μακεδονικό, υπογράμμισε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Τι θα κάνει ο Πάνος Καμμένος; Θα ψηφίσει την συμφωνία; Η μόνη λύση για αυτόν είναι να αυτοκτονήσει πολιτικά», τόνισε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, μιλώντας στο epsilontv.

Διαβάστε ακόμα:

Άρειος Πάγος: «Δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος, ούτε γλώσσα»

Παράλληλα, επανέλαβε το αίτημα του για δημοψήφισμα. «Αν είναι μάγκας ο Τσίπρας και πιστεύει ότι ωφελεί την χώρα, να κατέβει στον λαό, να κάνει καμπάνια για το Μακεδονικό και μετά δημοψήφισμα. Ο Τσίπρας παρανομεί. Δεν θα γλιτώσει την φυλακή», δήλωσε ακόμη.

«Υπάρχει δικτατορία Τσίπρα-Καμμένου. Αποφασίζουν αυτοί και δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν τους τα υπόλοιπα κόμματα. Έχουμε νταβατζιλίκι. Χωρίς το λαό πάνε να υπογράψουν την συμφωνία στις Πρέσπες», τόνισε επίσης ο κ. Λεβέντης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις