Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ
ΕΛΛΑΔΑ

Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ

  Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στον Δήμο Άργους-Μυκηνών, από το απόγευμα της Πέμπτης 15/6, μετά από απόφαση του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου. Ο κ. Καμπόσος, το βράδυ της Τετάρτης, την ημέρα όπου έγινε γνωστή η συμφωνία Αθήνας – Σκοπίων για την ονομασία της πΓΔΜ, ενημέρωσε τους δημότες για την απόφαση του μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του […]

 

Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στον Δήμο Άργους-Μυκηνών, από το απόγευμα της Πέμπτης 15/6, μετά από απόφαση του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου.

Ο κ. Καμπόσος, το βράδυ της Τετάρτης, την ημέρα όπου έγινε γνωστή η συμφωνία Αθήνας – Σκοπίων για την ονομασία της πΓΔΜ, ενημέρωσε τους δημότες για την απόφαση του μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Διαβάστε ακόμα:

Πέφτουν οι υπογραφές για το Σκοπιανό – Σε ελληνικό έδαφος

Σύμφωνα με την δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, οι σημαίες σε ολόκληρο τον δήμο, από την Πέμπτη και μέχρι νεοτέρας, θα κυματίζουν μεσίστιες, καθώς όπως έγραψε «Τώρα αρχίζει ο ανένδοτος αγώνας».

«Αγωνιζόμαστε κόντρα στην προδοσία», σημείωνε ο Δημήτρης Καμπόσος στην ανάρτησή του.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες στην πόλη του Άργους, σε κεντρικά κτίρια, αλλά και σε σπίτια.

 
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις