Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πάμε Πακέτο: Αναστάτωση – Λιποθύμησε στο πλατό (vid)
LIFESTYLE

Πάμε Πακέτο: Αναστάτωση – Λιποθύμησε στο πλατό (vid)

Πάμε Πακέτο: Η Μαρία, με Ρομά καταγωγή, είναι μια γυναίκα που ανακάλυπτε σταδιακά ότι η ζωή της ήταν βασισμένη σε ένα ψέμα. Μέχρι τα εννιά της χρόνια πίστευε πως ο παππούς είναι ο πατέρας της και μητέρα της ότι είναι η θεία της. Η αποκάλυψη της αλήθειας έφερε μεγάλη αναστάτωση στη ζωή της και την […]

Πάμε Πακέτο: Η Μαρία, με Ρομά καταγωγή, είναι μια γυναίκα που ανακάλυπτε σταδιακά ότι η ζωή της ήταν βασισμένη σε ένα ψέμα.

Μέχρι τα εννιά της χρόνια πίστευε πως ο παππούς είναι ο πατέρας της και μητέρα της ότι είναι η θεία της.

Η αποκάλυψη της αλήθειας έφερε μεγάλη αναστάτωση στη ζωή της και την έφτασε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας. Χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός για να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι η θεία της είναι η μητέρα της και ότι ο γείτονας που ερχόταν ανά διαστήματα από την Αμερική είναι ο βιολογικός της πατέρας.

Την επαφή με τον πατέρα της την έχασε εδώ και 20 χρόνια. Αυτή την περίοδο μάλιστα είχε μάθει πως έχει έναν ακόμα αδερφό.

Διαβάστε ακόμα: Power of Love: Ένταση ανάμεσα σε Εύα και Κυριάκο (vid)

Αυτός ήταν και ο λόγος που βρέθηκε στο Πάμε Πακέτο, με εκείνον να αποδέχεται το πακέτο και η συγκίνηση στο πλατό να είναι μεγάλη. Τόση που η Μαρία δεν άντεξε…

Όταν σηκώθηκε για να τον δει, η Μαρία έχασε τις αισθήσεις της με την Βίκυ Χατζηβασιλείου να ζητά βοήθεια από τους συνεργάτες της.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις