Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πανελλήνιες 2018: Οι απαντήσεις στα σημερινά θέματα 14/6
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανελλήνιες 2018: Οι απαντήσεις στα σημερινά θέματα 14/6

Πανελλήνιες 2018: Ανακοινώθηκαν οι απαντήσεις για τα θέματα στα μαθήματα, Ανατομία- Φυσιολογία ΙΙ, και Ηλεκτροτεχνία 2, στα οποία εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι από τα ΕΠΑΛ. Οι εξετάσεις συνεχίζουν με τους υποψηφίους των ΓΕΛ στις 15 Ιουνίου με τα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) ή τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και […]

Πανελλήνιες 2018: Ανακοινώθηκαν οι απαντήσεις για τα θέματα στα μαθήματα, Ανατομία- Φυσιολογία ΙΙ, και Ηλεκτροτεχνία 2, στα οποία εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι από τα ΕΠΑΛ.

Οι εξετάσεις συνεχίζουν με τους υποψηφίους των ΓΕΛ στις 15 Ιουνίου με τα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) ή τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Διαβάστε ακόμα:

Πανελλήνιες 2018: Δείτε τα θέματα των ΕΠΑΛ για σήμερα (14/6)

Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα για την Ανατομία Φυσιολογία ΙΙ

Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα για την Ηλεκτροτεχνία ΙΙ

Υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις για τους μαθητές των ΕΠΑΛ ολοκληρώνονται την Πέμπτη 21 Ιουνίου. Από 22 έως 30 Ιουνίου θα διενεργηθούν οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα για υποψηφίους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης στις Πανελλήνιες 2018 ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2018 πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις