Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας μας επιφυλάσσει ο καιρός σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ και προειδοποιεί για έντονα καιρικά φαινόμενα. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους προβλέπονται από σήμερα Πέμπτη 14/6, κατά τόπους στα δυτικά και βόρεια ενώ τις […]

Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας μας επιφυλάσσει ο καιρός σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ και προειδοποιεί για έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους προβλέπονται από σήμερα Πέμπτη 14/6, κατά τόπους στα δυτικά και βόρεια ενώ τις επόμενες ημέρες σχεδόν σε όλη την χώρα.

Διαβάστε ακόμα:

Καιρός: Καταιγίδες και χαλάζι – Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

Πέμπτη 14/6

Τις απογευματινές κυρίως ώρες, η Ήπειρος, η Μακεδονία και πιθανόν τα βορειότερα νησιά του Ιονίου και η Θεσσαλία.

Παρασκευή 15/6

– Κατά διαστήματα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος (κυρίως στα βόρεια τμήματα).

– Από τις μεσημβρινές ώρες η Μακεδονία, η Θεσσαλία και η κεντρική Στερεά.

– Από τις απογευματινές ώρες σταδιακά η ανατολική Πελοπόννησος, η ανατολική Στεραά , οι Σποράδες και η Εύβοια.

Διαβάστε ακόμα:

Καιρός: Μετά τον μίνι καύσωνας έρχονται καταιγίδες!

Σάββατο 16/6

– Κατά διαστήματα η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η κεντρική και ανατολική Στερεά, η Εύβοια και πιθανόν τα νησιά του βορείου και νατολικού Αιγαίου.

– Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η υπόλοιπη Στερεά, η υπόλοιπη Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Θράκη και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου και η Κρλητη.

Κυριακή 17/6

Κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όλα τα ηπειρωτικά, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, η Κρήτη και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου(νοτιότερα).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις