Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γεωργιάδης για Σκοπιανό: «Τι είναι; Μπουγάτσα που θα λήξει;»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης για Σκοπιανό: «Τι είναι; Μπουγάτσα που θα λήξει;»

Ένταση σημειώθηκε στη Βουλή, όσο αφορά στο φλέγον ζήτημα για την ονομασία της πΓΔΜ. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Μάριου Γεωργιάδη, έκανε λόγο για προδοσία από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά στη Συμφωνία. «Τι έγινε που 25 χρόνια δεν έχει λυθεί; Τι είναι; Μπουγάτσα που θα λήξει και δεν […]

Ένταση σημειώθηκε στη Βουλή, όσο αφορά στο φλέγον ζήτημα για την ονομασία της πΓΔΜ.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Μάριου Γεωργιάδη, έκανε λόγο για προδοσία από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά στη Συμφωνία.

«Τι έγινε που 25 χρόνια δεν έχει λυθεί; Τι είναι; Μπουγάτσα που θα λήξει και δεν θα μπορούμε να την φάμε…; Ας κρατήσει και 100 και  200 χρόνια»!

Διαβάστε ακόμα: ΝΔ – Σκοπιανό: Υπογραφές για πρόταση μομφής (vid)

Στις αναφορές Γεωργιάδη αντέδρασαν έντονα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι φώναζαν από κάτω «έτσι δε μιλάει ούτε η Χρυσή Αυγή».

Ο κος Γεωργιάδης ανταπάντησε: «Εσείς είστε χειρότεροι από την χρυσή Αυγή με αυτά που φέρνετε και ψηφίζετε».

Η ένταση μάλιστα ανέβηκε κι άλλο όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης έκανε λόγο για πολιτικούς απατεώνες.

«Ο εθνικισμός ήταν πάντα το καταφύγιο των πολιτικών απατεώνων.  Με  τέτοιες ιστορίες  δεν πρόκειται να κάνουμε συμφωνία με καμιά χώρα. Εάν η προσπάθεια η δικιά μας είναι να κάνουμε πόλεμο τότε  όσοι θέλουν να βάλουν το Χακί και να πάνε να πολεμήσουν. Εμείς θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά στα Βαλκάνια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις