Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έπιασαν «λαβράκι» – Εντόπισαν 15 χασισοφυτείες
ΕΛΛΑΔΑ

Έπιασαν «λαβράκι» – Εντόπισαν 15 χασισοφυτείες

Δεκαπέντε χασισοφυτείες εντοπίστηκαν στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με συνολικά 3.349 δενδρύλλια κάνναβης! Πρόκειται για το αποτέλεσμα συντονισμένης επιχείρησης εξερεύνησης, χθες, στην ευρύτερη περιοχή του συγκεκριμένου δήμου, με την συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας. Διαβάστε ακόμα: Νέο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό Με τη συνεργασία τμημάτων και υπηρεσιών της ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί κατάφεραν να […]

Δεκαπέντε χασισοφυτείες εντοπίστηκαν στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με συνολικά 3.349 δενδρύλλια κάνναβης!

Πρόκειται για το αποτέλεσμα συντονισμένης επιχείρησης εξερεύνησης, χθες, στην ευρύτερη περιοχή του συγκεκριμένου δήμου, με την συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Διαβάστε ακόμα:

Νέο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό

Με τη συνεργασία τμημάτων και υπηρεσιών της ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν σε ορεινές και δυσπρόσιτες περιοχές όπου εντοπίστηκαν τελικά οι φυτείες οι οποίες αφορούσαν σε επιμελημένη καλλιέργεια.

Τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων της φυτείας και μέχρι αυτή την ώρα ενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις