Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Κίλμερ τα χώνει στον Μπουρντέν: “Έμαθα αυτοκτόνησες”
LIFESTYLE

Ο Κίλμερ τα χώνει στον Μπουρντέν: “Έμαθα αυτοκτόνησες”

Με μια πολύ σκληρή ανάρτηση ο Βαλ Κίλμερ αντιδρά στο θάνατο του σεφ Άντονι Μπουρντέν. Ο Κίλμερ είπε πως ήταν πολύ εγωιστικό από την πλευρά του Μπουρντέν να αυτοκτονήσει και τον κατηγόρησε πως δεν μπορεί να αποδεχθεί την αγάπη. Η ανάρτηση προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων, με τους θαυμαστές του κορυφαίου σεφ να κατηγορούν τον Κίλμερ […]

Με μια πολύ σκληρή ανάρτηση ο Βαλ Κίλμερ αντιδρά στο θάνατο του σεφ Άντονι Μπουρντέν.

Ο Κίλμερ είπε πως ήταν πολύ εγωιστικό από την πλευρά του Μπουρντέν να αυτοκτονήσει και τον κατηγόρησε πως δεν μπορεί να αποδεχθεί την αγάπη.

Η ανάρτηση προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων, με τους θαυμαστές του κορυφαίου σεφ να κατηγορούν τον Κίλμερ πως δεν σέβεται τη μνήμη του Μπουρντέν.

Αυτοκτόνησε ο Άντονι Μπουρντέν

Ο Αμερικανός ηθοποιός έγραψε στην ανάρτησή του:

«Πόσες στιγμές απείχες από το να νιώσεις την αγάπη που ήταν καθολική. Από κάθε γωνιά του πλανήτη που ήσουν αγαπητός. Τόσο εγωιστικό. Μας έδωσες έναν λόγο για να θυμώσουμε.

Ένας πνευματικός ηγέτης κάποτε μου είπε πως η αυτοκτονία είναι η πιο εγωιστική πράξη που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος και ήμουν μπερδεμένος, αλλά μου εξήγησε πως δεν υπάρχει κανένα ψυχικό μέρος μακριά από την ανθρωπιά που να αναγκάζει το θύμα, χωρίς να το γνωρίζει, να πιστέψει πως η ζωή έχει τελειώσει».

Ο Μπουρντέν σκεφτόταν τον θάνατο συχνά

«Και τι έγινε; Έμαθα ότι αυτοκτόνησες στο Παρίσι. Σε ποιο ξενοδοχείο; Υποτροπίασες; Μόλις είχες επιστρέψει από το καλύτερο γεύμα της ζωής σου; Μήπως απάτησες το κορίτσι σου; Όσοι από εμάς σε ξέραμε, είμαστε σοκαρισμένοι και θυμωμένοι, πολύ θυμωμένοι γι’ αυτό που μας έκανες. Εκατομμύρια θα μπορούσα να σκεφτώ. Τουλάχιστον ένα εκατομμύριο άνθρωποι σαν εμένα που φαντάζονταν ότι σε ήξεραν.

Κάποιοι φαντάζονται ότι σε γνωρίζουν πολύ καλά. Θα έβαζες τέλος στη ζωή σου αν σου συνέβαινε ό,τι και σ’ εμένα, πριν από δύο χρόνια, αν δεν μπορούσες να φας τίποτα επειδή η γλώσσα σου είναι συνεχώς πρησμένη; Σκέφτομαι, ονειρεύομαι κάθε γεύμα που απόλαυσα ποτέ και το γεύομαι στη φαντασία μου….

Συντετριμμένη η μητέρα του Μπουρντέν: «Είχε τα πάντα»

Εσύ ξαφνικά ξύπνησες μια μέρα και δεν πεινούσες πια. Παρά το γεγονός ότι είχες μια μικρή κόρη στο σπίτι να σε περιμένει, αποφάσισες ότι δεν πεινάς αρκετά ώστε να συνεχίσεις να ανασαίνεις. Ήταν το μίσος του πατέρα σου ακόμα τόσο αισθητό ώστε να σκιάζει κάθε ηλιόλουστη στιγμή κάθε καταραμένης μέρας της ζωής σου, Άντονι;» συνεχίζει ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις