Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Χιλιάδες γυμνές γυναίκες, για το ρεκόρ Γκίνες (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Χιλιάδες γυμνές γυναίκες, για το ρεκόρ Γκίνες (vid)

Περισσότερες από 2.500 γυναίκες εμφανίστηκαν ακριβώς όπως τις γέννησε η μητέρα τους στην παραλία Μαγκεραμόρ στην Ιρλανδία. Στόχος, να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες για την μεγαλύτερη «γυμνή βουτιά», κάτι που κατάφεραν. Στην παραλία βρέθηκαν συνολικά 2.505 γυναίκες που δεν «λύγισαν» ούτε μπροστά στον υδράργυρο, που έδειχνε 12 βαθμούς Κελσίου. «Ήταν καταπληκτική εμπειρία. Δεν είχα βρεθεί […]

Περισσότερες από 2.500 γυναίκες εμφανίστηκαν ακριβώς όπως τις γέννησε η μητέρα τους στην παραλία Μαγκεραμόρ στην Ιρλανδία.

Στόχος, να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες για την μεγαλύτερη «γυμνή βουτιά», κάτι που κατάφεραν.

Στην παραλία βρέθηκαν συνολικά 2.505 γυναίκες που δεν «λύγισαν» ούτε μπροστά στον υδράργυρο, που έδειχνε 12 βαθμούς Κελσίου.

«Ήταν καταπληκτική εμπειρία. Δεν είχα βρεθεί ποτέ γυμνή μπροστά σε οποιονδήποτε εκτός από το σύζυγό μου, και ήταν φοβερό και απελευθερωτικό» δήλωσε μια από τις 2.505 γυναίκες.

Η «γυμνή βουτιά» πραγματοποιείται και για καλό σκοπό καθώς οι συμμετέχουσες δίνουν το ποσό προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για διάφορες οργανώσεις.

Τα φετινά χρήματα δόθηκαν στην οργάνωση Aoibheann’s Pink Tie που ιδρύθηκε το 2010 στη μνήμη της 8χρονης κόρης της Μικ Ρότσφορντ και του Τζίμι Νόρμαν που έφυγε από τη ζωή σε τόσο μικρή ηλικία χτυπημένη από τον καρκίνο.

Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 786 γυμνές γυναίκες και είχε σημειωθεί το 2015 σε παραλία κοντά στο Περθ της Δυτικής Αυστραλίας.

Δείτε ακόμη:

Viral ο ημίγυμνος Γκάουλαντ: «Εδώ δεν κολυμπούν Ναζί»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις