Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η αλήθεια για την επανασύνδεση στην ελληνική σόουμπιζ
LIFESTYLE

Η αλήθεια για την επανασύνδεση στην ελληνική σόουμπιζ

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απαντά στο δημοσίευμα που μιλά για επανασύνδεσή της με τον Αντίνοο Αλμπάνη. Πριν λίγες ημέρες, δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν» αναφερόταν σε επανασύνδεση – φωτιά της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τον Αντίνοο Αλμπάνη. Διαβάστε ακόμα: Power of Love – Spoiler (15/6): Ποιος φεύγει από το παιχνίδι Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ , οι δύο ηθοποιοί, βρέθηκαν σε εστιατόριο με […]

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απαντά στο δημοσίευμα που μιλά για επανασύνδεσή της με τον Αντίνοο Αλμπάνη.

Πριν λίγες ημέρες, δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν» αναφερόταν σε επανασύνδεση – φωτιά της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τον Αντίνοο Αλμπάνη.

Διαβάστε ακόμα: Power of Love – Spoiler (15/6): Ποιος φεύγει από το παιχνίδι

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ , οι δύο ηθοποιοί, βρέθηκαν σε εστιατόριο με σούσι στο Κολωνάκι και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, ενώ αποχώρησαν πιασμένοι χέρι – χέρι.

Στον αντίποδα, στον αέρα της εκπομπής Επιτέλους Σαββατοκύριακο, ο Νίκος Γεωργιάδης ξεκαθάρισε για το τι ακριβώς συμβαίνει και δήλωσε τα εξής:

Διαβάστε ακόμα: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Eν αναμονή του χειρουργείου

«Ένα ειδύλλιο να διαψεύσουμε… Επικοινωνήσαμε με την άμεσα ενδιαφερόμενη… Ούτε μαζί είναι, ούτε πολύ καλοί φίλοι νομίζω πώς είναι. Δεν συναντήθηκαν ποτέ. Πήρα την Ντορέττα και μου είπε: Τον άνθρωπο τον εκτιμώ και τον συμπαθώ πολύ, αλλά έχω να τον δω από τον χειμώνα, που τον είδα τυχαία στο BOX, που τραγουδούσαν οι Μέλισσες. Δεν έχουμε καθόλου επαφές, δεν ξέρω γιατί το σκέφτηκαν αυτό… Ήταν πρωτοσέλιδο…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις