Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Το πολυνομοσχέδιο οδηγεί σε μνημόνιο διαρκείας»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το πολυνομοσχέδιο οδηγεί σε μνημόνιο διαρκείας»

Το πολυνομοσχέδιο «πρόκειται για επιτομή μιας υποταγμένης διαπραγμάτευσης που καταλήγει σε μνημόνιο διαρκείας» καταγγέλλουν οι εισηγητές της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Κουτσούκος και του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν επισημαίνουν ότι οι κύριες όψεις του μνημονιακού νομοσχεδίου είναι «τα δυσθεώρητα υπερπλεονάσματα, η δήμευση της δημόσιας περιουσίας, το σάρωμα και η δέσμευση όλων […]

Το πολυνομοσχέδιο «πρόκειται για επιτομή μιας υποταγμένης διαπραγμάτευσης που καταλήγει σε μνημόνιο διαρκείας» καταγγέλλουν οι εισηγητές της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Κουτσούκος και του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν επισημαίνουν ότι οι κύριες όψεις του μνημονιακού νομοσχεδίου είναι «τα δυσθεώρητα υπερπλεονάσματα, η δήμευση της δημόσιας περιουσίας, το σάρωμα και η δέσμευση όλων των φορέων του δημοσίου».

Διαβάστε ακόμα:

Γεροβασίλη: Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το βαρίδι του κράτους

Ενώ σημειώνουν ότι η απαίτηση των δανειστών για υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας γίνεται πράξη και διευκολύνονται οι πλειστηριασμοί. 

«Δυστυχώς τα αδιέξοδα θα συνεχίζονται και θα επιτείνονται όσο συνεχίζουν να κυβερνούν οι κ.κ. Τσίπρας – Καμμένος,. Είναι η ώρα για πολιτική αλλαγή», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις