Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Μπλόκο” σε δημοσιογράφους των Σκοπίων
ΕΛΛΑΔΑ

“Μπλόκο” σε δημοσιογράφους των Σκοπίων

Απαγόρευσαν σε δημοσιογράφους των Σκοπίων να καλύψουν το συλλαλητήριο οι Αρχές. Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που βρίσκονταν στο σημείο στην Πέλλα, έστησαν… μπλόκο στους δημοσιογράφους του Free Europe Radio, μέσου ενημέρωσης με κεντρικά γραφεία στην Πράγα και τα Σκόπια. Οι δημοσιογράφοι όταν έδειξαν τα διαβατήριά τους στον αστυνομικό που έκανε τον έλεγχο αρκετά μέτρα μακριά […]

Απαγόρευσαν σε δημοσιογράφους των Σκοπίων να καλύψουν το συλλαλητήριο οι Αρχές.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που βρίσκονταν στο σημείο στην Πέλλα, έστησαν… μπλόκο στους δημοσιογράφους του Free Europe Radio, μέσου ενημέρωσης με κεντρικά γραφεία στην Πράγα και τα Σκόπια.

Οι δημοσιογράφοι όταν έδειξαν τα διαβατήριά τους στον αστυνομικό που έκανε τον έλεγχο αρκετά μέτρα μακριά από την κεντρική πλατεία της Πέλλας, έφαγαν «πόρτα» και αποχώρησαν για τη χώρα τους.

Σκοπιανό: «Κάποιοι επιμένουν να παίζουν»

Όπως είπε ο αστυνομικός, δεν μπορούσε να εγγυηθεί για την ασφάλεια τους στο συλλαλητήριο, ενώ επεσήμανε πως δεν είχαν διαπιστεύσεις.

Το συλλαλητήριο κάλυψαν όλα τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα, μέχρι και η ιαπωνική τηλεόραση, ενώ στο σημείο βρέθηκε συνεργείο και από τη βουλγαρική τηλεόραση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις