Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

09

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μπελάδες για τον Γκλέτσο: “Με είπε γίδι και μου έριξε μπουνιές” (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Μπελάδες για τον Γκλέτσο: “Με είπε γίδι και μου έριξε μπουνιές” (vid)

Για το επεισόδιο με τον Απόστολο Γκλέτσο μίλησε ο πρόεδρος του τοπικού Αγροτικού Συλλόγου, Κώστας Ζαρκαδούλας. Μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live, ο 30χρονος αγρότης εξήγησε τι συνέβη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, όπου κατέθεσε ψήφισμα για την κατάσταση των αγροτικών υποδομών και κυρίως για τους αγροτικούς δρόμους και το αρδευτικό δίκτυο. Όπως λέει ο […]

Για το επεισόδιο με τον Απόστολο Γκλέτσο μίλησε ο πρόεδρος του τοπικού Αγροτικού Συλλόγου, Κώστας Ζαρκαδούλας.

Μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live, ο 30χρονος αγρότης εξήγησε τι συνέβη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, όπου κατέθεσε ψήφισμα για την κατάσταση των αγροτικών υποδομών και κυρίως για τους αγροτικούς δρόμους και το αρδευτικό δίκτυο.

Όπως λέει ο ίδιος, την ώρα που μιλούσε ο Κώστας Ζαρκαδούλας για κάποια προβλήματα του Δήμου, ο Απόστολος Γκλέτσος του επιτέθηκε φραστικά, αποκαλώντας εκείνον και τους συγχωριανούς του κλέφτες απατεώνες, γίδια και λέγοντας πως θα τους κάνει αυτός ανθρώπους.

Πυρ και μανία ο Απόστολος Γκλέτσος

Ενώ ο δημότης αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Απόστολος Γκλέτσος τον πλησίασε έξω και του είπε «Θέλεις να το λύσουμε μεταξύ μας», ρίχνοντας του δύο γροθιές στην κοιλιακή χώρα.

Ο Κώστας Ζαρκαδούλας ανέφερε στην εκπομπή πως ο ίδιος δεν ανταποκρίθηκε στο χτύπημα και κατέφυγε αμέσως στην αστυνομία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις