Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Άγνωστος άνοιξε πυρ – Νεκρός ένας 30χρονος
ΚΟΣΜΟΣ

Άγνωστος άνοιξε πυρ – Νεκρός ένας 30χρονος

Σκηνές φαρ ουέστ διαδραματίστηκαν στο κέντρο πυγμαχίας Bray Boxing Club στο Δουβλίνο, με πυροβολισμούς και έναν νεκρό άνδρα. Ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε 30χρονο, ενώ στους τραυματίες περιλαμβάνεται ο πατέρας της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Katie Taylor, Pete. Διαβάστε ακόμα: Ανατράπηκε φορτηγό και τυλίχτηκε στις φλόγες Η αστυνομία δήλωσε ότι ο δράστης έφυγε από το σημείο με αυτοκίνητο. […]

Σκηνές φαρ ουέστ διαδραματίστηκαν στο κέντρο πυγμαχίας Bray Boxing Club στο Δουβλίνο, με πυροβολισμούς και έναν νεκρό άνδρα.

Ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε 30χρονο, ενώ στους τραυματίες περιλαμβάνεται ο πατέρας της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Katie Taylor, Pete.

Διαβάστε ακόμα:

Ανατράπηκε φορτηγό και τυλίχτηκε στις φλόγες

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο δράστης έφυγε από το σημείο με αυτοκίνητο. Η κόρη του Pete Taylor, Katie, είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια πυγμαχίας και κέρδισε το χρυσό τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012.

Στο παρελθόν γυμναζόταν στο Bray Boxing Club αλλά πλέον προπονείται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η ιρλανδική αστυνομία σήκωσε ελικόπτερο για τον εντοπισμό του δράστη μετά το μακελειό. «Οι αξιωματικοί είναι στο σημείο. Οι δύο τραυματίες, 35 και 57 ετών, έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις