Στη ΜΕΘ κοριτσάκι – Ήπιε αποφρακτικό σωληνώσεων

ΕΛΛΑΔΑ

Στη ΜΕΘ κοριτσάκι – Ήπιε αποφρακτικό σωληνώσεων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου νοσηλεύεται ένα κοριτσάκι 4,5 ετών από το Αγρίνιο. Η μικρή φέρεται να ήπιε αποφρακτικό σωληνώσεων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την Παρασκευή το κοριτσάκι βρισκόταν σε επαγγελματικό χώρο συγγενικού του προσώπου, όταν άνοιξε το ψυγείο για να πιει νερό. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, βρήκε στο ψυγείο […]

05.06.2018 | 15:17

Στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου νοσηλεύεται ένα κοριτσάκι 4,5 ετών από το Αγρίνιο.

Η μικρή φέρεται να ήπιε αποφρακτικό σωληνώσεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την Παρασκευή το κοριτσάκι βρισκόταν σε επαγγελματικό χώρο συγγενικού του προσώπου, όταν άνοιξε το ψυγείο για να πιει νερό.

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, βρήκε στο ψυγείο το μπουκάλι με το αποφρακτικό σωληνώσεων από το οποίο ήπιε άγνωστη ποσότητα.

Το πώς το μπουκάλι με το καυστικό υγρό βρέθηκε στο ψυγείο, είναι ένα ερώτημα που πιθανότατα θα απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές.

Στην εντατική το 10 μηνών κοριτσάκι που δέχθηκε επίθεση από πιτ μπουλ

Το παιδί, μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε άμεσα με εγκαύματα στο πεπτικό του σύστημα στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων.

Η κατάσταση του αρχικά ήταν σοβαρή, αλλά 4 μέρες μετά τα μηνύματα των ιατρών είναι πιο θετικά.

Η μικρή θα υποβληθεί σε γαστροσκόπηση για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί στο πεπτικό του σύστημα από το καυστικό υγρό.

Δείτε ακόμη:

Νεκρή η «αγνοούμενη» γυναίκα – Κατηγορείται ο γιος

 

Exit mobile version