Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πόσο κοστίζει ένα iPhone στις υπόλοιπες χώρες
PLUS

Πόσο κοστίζει ένα iPhone στις υπόλοιπες χώρες

Αναμφισβήτητα, το iPhone βρίσκεται πρώτο στις προτιμήσεις των χρηστών, παρά το τεράστιο κόστος του. Οι δυνατότητες που προσφέρει αλλά και το κύρος που προσδίδει, προσελκύει όλο και περισσότερους καταναλωτές που το βλέπουν σαν μια μικρή «επένδυση» και σπεύδουν να το αποκτήσουν. Δείτε ακόμη: Κάνε «mute» στο Instagram όσους δεν θες να κάνεις unfollow Ενδιαφέρον όμως […]

Γυναίκα κοιτάζει το iphone

Αναμφισβήτητα, το iPhone βρίσκεται πρώτο στις προτιμήσεις των χρηστών, παρά το τεράστιο κόστος του.

Οι δυνατότητες που προσφέρει αλλά και το κύρος που προσδίδει, προσελκύει όλο και περισσότερους καταναλωτές που το βλέπουν σαν μια μικρή «επένδυση» και σπεύδουν να το αποκτήσουν.

Δείτε ακόμη:

Κάνε «mute» στο Instagram όσους δεν θες να κάνεις unfollow

Ενδιαφέρον όμως θα είχε, να δούμε πόσο κοστίζει στις υπόλοιπες χώρες.

Όπως προκύπτει από τον χάρτη καταμερισμού τιμών και υπηρεσιών της γερμανικής τράπεζας Deutsche Bank, το τίμημα που καλούνται να καταβάλουν για το συγκεκριμένο τηλέφωνο οι αγοραστές φαίνεται να διαφοροποιείται σημαντικά από χώρα σε χώρα.

Δείτε ακόμη:

Γιατί κλείνει το iPhone στα καλά καθούμενα

Ειδικότερα όπως σημειώνει το Business Insider, το iPhone 8 της αμερικανικής Apple είναι φθηνότερο στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τιμή 924 δολάρια και στο Χονγκ Κονγκ, με 929 δολάρια.

Όσον αφορά στην Ελλάδα, εδώ η τιμή για το iPhone 8 φτάνει στα 1.278 δολάρια, φθηνότερα μόνο από την τιμή του στη Βραζιλία, όπου αγγίζει τα 1.377 δολάρια.

Αναλυτικά οι τιμές στον πίνακα:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις