Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Διαζύγιο – εξπρές! Χώρισαν λίγα λεπτά μετά τον γάμο
ΚΟΣΜΟΣ

Διαζύγιο – εξπρές! Χώρισαν λίγα λεπτά μετά τον γάμο

Διαζύγιο εξπρές χαρακτηρίζει αυτό που συνέβη μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών της… υπόθεσης. Σύμφωνα με το gulfnews. com, ο σύζυγος ζήτησε και πήρε διαζύγιο 15 λεπτά μετά τον γάμο τους, στο Ντουμπάι. Όπως αναφέρεται, είχε συμφωνήσει να πληρώσει στον πεθερό του 23.000 ευρώ, αλλά φαίνεται πως βιαζόταν να πάρει τα λεφτά. Διαβάστε ακόμα: Είναι 106 ετών, δεν έχει βγει ραντεβού […]

Διαζύγιο εξπρές χαρακτηρίζει αυτό που συνέβη μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών της… υπόθεσης.

Σύμφωνα με το gulfnews. com, ο σύζυγος ζήτησε και πήρε διαζύγιο 15 λεπτά μετά τον γάμο τους, στο Ντουμπάι. Όπως αναφέρεται, είχε συμφωνήσει να πληρώσει στον πεθερό του 23.000 ευρώ, αλλά φαίνεται πως βιαζόταν να πάρει τα λεφτά.

Διαβάστε ακόμα: Είναι 106 ετών, δεν έχει βγει ραντεβού και… έχει το μυστικό της μακροζωίας

Λίγο πριν γίνει ο γάμος, ο γαμπρός έδωσε τα μισά χρήματα στον πεθερό του, ακριβώς όπως είχαν συμφωνήσει, και τα υπόλοιπα θα του τα έδινε μετά τη δεξίωση.

Ο παρολίγον πεθερός του, όμως, τού ζήτησε όλο το ποσό και ο άνδρας πήγε στο αμάξι του για να τα φέρει. Αλλά ο πατέρας της νύφης τον εμπόδισε να πάει ο ίδιος και απαίτησε να στείλει ένα συγγενή.

Εκείνη τη στιγμή είπε στον πεθερό του ότι δεν ήθελε πια την κόρη του για γυναίκα του και πήρε διαζύγιο μόλις 15 λεπτά μετά την υπογραφή του γαμήλιου συμβολαίου, γιατί αισθάνθηκε προσβεβλημένος .

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις