Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αδελφός Περατικού για Κουφοντίνα: «Άρρωστος και κατά συρροή δολοφόνος»
ΕΛΛΑΔΑ

Αδελφός Περατικού για Κουφοντίνα: «Άρρωστος και κατά συρροή δολοφόνος»

Ο Αντώνης Περατικός, αδερφός του δολοφονηθέντα Κώστα Περατικού, σχολιάζει την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα. «Όσον τον παίρνει κάνει. Δεν με εκπλήσσει αυτό που κάνει ο Κουφοντίνας. Αυτοί έχουν σκοτώσει πάρα πολλούς ανθρώπους. Είναι κατά συρροή δολοφόνος ο Κουφοντίνας. Ένας άνθρωπος που είναι άρρωστος, ψυχικά και ψυχολογικά πάρα πολύ άρρωστος». Με αυτά τα λόγια σχολίασε στον […]

Ο Αντώνης Περατικός, αδερφός του δολοφονηθέντα Κώστα Περατικού, σχολιάζει την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Όσον τον παίρνει κάνει. Δεν με εκπλήσσει αυτό που κάνει ο Κουφοντίνας. Αυτοί έχουν σκοτώσει πάρα πολλούς ανθρώπους. Είναι κατά συρροή δολοφόνος ο Κουφοντίνας. Ένας άνθρωπος που είναι άρρωστος, ψυχικά και ψυχολογικά πάρα πολύ άρρωστος».

Με αυτά τα λόγια σχολίασε στον «Ελεύθερο Τύπο» τις απειλές  και την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο Αντώνης Περατικός.

Διαβάστε ακόμα: Απεργία πείνας ξεκινά ο Κουφοντίνας

«Δεν με εκπλήσσει τίποτα από αυτά. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να είναι σε φυλακές για το υπόλοιπο της ζωής τους. Ούτε καν 25 χρόνια ούτε τίποτα. Αν βλέπουμε πως δεν υπάρχουν ελπίδες σε αυτούς τους ανθρώπους να ενταχθούν στην κοινωνία σε μία δημοκρατική κοινωνία σαν πολίτες δεν υπάρχει. Είναι κατά συρροή δολοφόνοι. Είναι σαν τον εγκληματία που σκοτώνει κι αυτός κατά συρροή. Δεν έχει καμία διαφορά», συμπλήρωσε σχολιάζοντας την ανακοίνωση του «Λουκά» της 17 Νοέμβρη.

Διαβάστε ακόμα: «Τι ενδιαφέρει έναν 17χρονο ποιoν σκότωσε ο Κουφοντίνας;» (vid)

Ο αδερφός του εφοπλιστή Κώστα Περατικού, στις 28 Μαΐου του 1997 έπεσε νεκρός από σφαίρες της 17 Νοέμβρη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις