Αθήνα

°C

Τρίτη

26

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Εκστρατεία» στην Ελλάδα για τον Μουχαρέμ Ιντζέ
ΕΛΛΑΔΑ

«Εκστρατεία» στην Ελλάδα για τον Μουχαρέμ Ιντζέ

Σε ελληνικό έδαφος είναι πλέον ο αντίπαλος του Ταγίπ Ερντογάν, Μουχαρέμ Ιντζέ, με προορισμό την Κομοτηνή σε μια επίσκεψη που ναι μεν θα είναι σύντομη αλλά έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις. Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Τουρκίας συνοδεύεται από δημοσιογράφους που καλύπτουν την παρουσία του στη Θράκη. Ο Μουχαρέμ Ιντζέ αναμένεται να βρεθεί στην Κομοτηνή, εν μέσω […]

Σε ελληνικό έδαφος είναι πλέον ο αντίπαλος του Ταγίπ Ερντογάν, Μουχαρέμ Ιντζέ, με προορισμό την Κομοτηνή σε μια επίσκεψη που ναι μεν θα είναι σύντομη αλλά έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Τουρκίας συνοδεύεται από δημοσιογράφους που καλύπτουν την παρουσία του στη Θράκη.

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ αναμένεται να βρεθεί στην Κομοτηνή, εν μέσω προεκλογικής περιόδου στην Τουρκία.

Διαβάστε ακόμα:

«Σπάει» τη σιωπή του ο Δήμαρχος Λέρου

Σε μια κίνηση – πρόκληση μάλιστα ο αντίπαλος του Ερντογάν θα μιλήσει μπροστά στο κτήριο της αυτοαποκαλούμενης τουρκικής νεολαίας της περιοχής ουσιαστικά θέλοντας να στείλει μήνυμα περί της υποτιθέμενης τουρκικής μειονότητας, καταπατώντας έτσι κάθε έννοια διεθνούς δικαίου που αναγνωρίζει μόνο θρησκευτική μειονότητα στην περιοχή.

Αν και δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση από την κυβέρνηση, καθώς η επίσκεψη θεωρείται ιδιωτικού χαρακτήρα, οι αντιδράσεις είναι μεγάλες σε πολιτικό επίπεδο με αντιδράσεις τόσο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και από βουλευτές των ΑΝΕΛ.

Διαβάστε ακόμα:

Καμμένος από Λάρισα: Παραγωγός χώρα φυσικού αερίου η Ελλάδα

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας επιλέγει να έρθει… στην Ελλάδα και να μιλήσει σε μη Τούρκους πολίτες.

Στη μία και μισή ο Τούρκος υποψήφιος θα βρεθεί στην αυτοαποκαλούμενη “Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής” και στη συνέχεια, ένα τέταρτο μετά τις δύο το μεσημέρι θα βρεθεί στην αυτοαποκαλούμενη “Ένωση Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης”, ενώ αμέσως μετά θα βρεθεί στο Τσουκούρ καφέ και στη συνέχεια στον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ.

Η επίσκεψη θα λήξει νωρίς το απόγευμα καθώς έχει προγραμματιστεί να περάσει τα σύνορα με τη Βουλγαρία στις τέσσερις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις