Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

06

Οκτωβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανατριχιαστικό! Πα-τέρας βίαζε τις κόρες του
ΕΛΛΑΔΑ

Ανατριχιαστικό! Πα-τέρας βίαζε τις κόρες του

Μόλις πριν από λίγες ημέρες έφτασε στα δικαστήρια μια ανατριχιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, όπου ένας πατέρας κατηγορείται πως βίαζε τις κόρες του για χρόνια.  Η ανατριχιαστική υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης τα τελευταία 2 χρόνια, όμως σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο. Διαβάστε ακόμα: «Σπάει» τη σιωπή του ο Δήμαρχος […]

Μόλις πριν από λίγες ημέρες έφτασε στα δικαστήρια μια ανατριχιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, όπου ένας πατέρας κατηγορείται πως βίαζε τις κόρες του για χρόνια. 

Η ανατριχιαστική υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης τα τελευταία 2 χρόνια, όμως σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο.

Διαβάστε ακόμα:

«Σπάει» τη σιωπή του ο Δήμαρχος Λέρου

Ο πατέρας σε χωριό πολύ κοντά στην Αλεξανδρούπολη, μάλιστα φέρεται να κακοποιούσε εκτός από τις θετές του κόρες και ζώα.

Μετά από καταγγελίες και στόματα που άνοιξαν, οι αρμόδιες αρχές ξεκίνησαν έρευνες ενώ οι δυο θετές κόρες όταν άρχισαν οι έρευνες, είχαν ήδη ενηλικιωθεί και κλήθηκαν σε κατάθεση.

Ο «πατέρας» καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλακή, με αναστολή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από εφετείο, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα.

Από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την υπόθεση αυτή, λέγεται μάλιστα ότι στο χωριό πολλοί είχαν αντιληφθεί τι συμβαίνει αλλά κανείς δε μιλούσε… κάτι που λέγεται και για την υπόθεση της Λέρου που ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις