Φρίκη από τις αποκαλύψεις για το τρίο με τον 13χρονο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρίκη από τις αποκαλύψεις για το τρίο με τον 13χρονο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Φρικτές είναι οι αποκαλύψεις που αφορούν στην υπόθεση με το ζευγάρι Κερκυραίων και τον 13χρονο που άνηκε στο οικογενειακό τους περιβάλλον. Η 36χρονη προσπαθούσε εδώ και καιρό να πείσει τον ανήλικο να κάνει έρωτα μαζί της, με τον σύζυγό της να το απολαμβάνει. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Espresso, ο 42χρονος Κερκυραίος λίγο πριν πιαστεί επ΄ αυτοφώρω με […]

30.05.2018 | 13:15

Φρικτές είναι οι αποκαλύψεις που αφορούν στην υπόθεση με το ζευγάρι Κερκυραίων και τον 13χρονο που άνηκε στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Η 36χρονη προσπαθούσε εδώ και καιρό να πείσει τον ανήλικο να κάνει έρωτα μαζί της, με τον σύζυγό της να το απολαμβάνει.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Espresso, ο 42χρονος Κερκυραίος λίγο πριν πιαστεί επ΄ αυτοφώρω με την σύζυγό του και τον 13χρονο, απολάμβανε να κοιτά την 36χρονη την ώρα που αποπλανούσε τον νεαρό μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, όπου μεγάλωσαν τα παιδιά τους.

Όταν οι πιέσεις άρχισαν να εντείνονται, ο 13χρονος αποκάλυψε εκ νέου στη μητέρα του τις ανήθικες προτάσεις που δεχόταν και τότε εκείνη, μη έχοντας άλλον τρόπο να προστατεύσει τον γιο της, απευθύνθηκε στις Αρχές.

Διαβάστε ακόμα: Συνελήφθη ζευγάρι «πάνω» σε τρίο με ανήλικο

Το σχέδιο των αρχών

Οι αστυνομικοί κατέστρωσαν σχέδιο προκειμένου να πιάσουν επ’ αυτοφώρω τους δύο συζύγους, ενώ κομβικό ρόλο έπαιξε και ο ίδιος ο ανήλικος, συμβάλλοντας καθοριστικά στη σύλληψη του ζευγαριού.

Ο 13χρονος, βάσει του σχεδίου, δέχτηκε να γίνει το «δόλωμα» και, όταν το  ζευγάρι τού πρότεινε ξανά να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί του, εκείνος αποδέχτηκε την πρότασή του.

Έτσι, ο 13χρονος πήγε στο σπίτι τους, όπου η 36χρονη άρχισε να ερωτοτροπεί μαζί του, την ώρα που ο σύζυγός της καθόταν στην πολυθρόνα του, κοιτώντας το αρρωστημένο θέαμα.

Οι αστυνομικοί που είχαν περικυκλώσει το σπίτι και παρακολουθούσαν τις κινήσεις του ζευγαριού και μόλις αντιλήφθηκαν ότι οι δύο γονείς δεν θα σταματούσαν την αποτρόπαια πράξη, εισέβαλαν στο σπίτι και τους πέρασαν χειροπέδες.

Να σημειωθεί πως η Εισαγγελέας Κέρκυρας με τη σύμφωνη γνώμη και του ανακριτή διέταξε την προφυλάκιση του παντρεμένου ζευγαριού με την κατηγορία για αποπλάνηση ανηλίκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μητσοτάκης για εκπαίδευση: «Όποιος αρνείται να αξιολογηθεί δεν έχει θέση στο δημόσιο σχολείο» 30.05.2018 | 13:15
Εξοργισμένος ο Χιου Γκραντ με τον τρόπο λειτουργίας των σχολείων 30.05.2018 | 13:15
Θετική απάντηση της Κομισιόν στον Γιώργο Αυτιά για τις ΜΜΕ – Δέσμευση για μείωση διοικητικού φόρτου και νέα μέτρα στήριξης 30.05.2018 | 13:15
Κυρανάκης: «Δεν καταργείται ο δεύτερος μηχανοδηγός – Έρχεται κάμερα στην καμπίνα και επιστροφή του προϊσταμένου αμαξοστοιχίας» 30.05.2018 | 13:15
Ο «κοιμώμενος πρίγκιπας» έγινε 36 ετών – Είκοσι χρόνια σε κώμα, μια οικογένεια που δεν χάνει την ελπίδα 30.05.2018 | 13:15
Νία Βαρντάλος για την απόφαση να μιλήσει δημόσια σχετικά με την υιοθεσία της κόρης της: «Ήθελα να βοηθήσω κι άλλους» 30.05.2018 | 13:15
Η Μέγκιν Κέλι επιτέθηκε στη Μπλέικ Λάιβλι μετά την είσοδό της στη λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους 30.05.2018 | 13:15
Ουδέποτε υποστήριξα ότι προερχόμουν από 36ωρη εφημερία, λέει η γιατρός που είχε ατύχημα με τρένο στην Πάτρα 30.05.2018 | 13:15
Exit mobile version