Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Καρανίκας δείχνει την αγάπη του στην κάνναβη (pic)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Καρανίκας δείχνει την αγάπη του στην κάνναβη (pic)

Σε μια ακόμα υπενθύμιση για την έκθεση «Balkannabis Expo 2018» προχώρησε ο Νίκος Καρανίκας και μας θύμισε την αγάπη του για την κάνναβη. Ο ίδιος φροντίζει να θυμίζει από καιρού εις καιρόν με αναρτήσεις του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, την υποστήριξη του στο νομοσχέδιο που προωθεί την ιατρική κάνναβη. Ενδεικτική η τελευταία ανάρτησή του […]

Σε μια ακόμα υπενθύμιση για την έκθεση «Balkannabis Expo 2018» προχώρησε ο Νίκος Καρανίκας και μας θύμισε την αγάπη του για την κάνναβη.

Ο ίδιος φροντίζει να θυμίζει από καιρού εις καιρόν με αναρτήσεις του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, την υποστήριξη του στο νομοσχέδιο που προωθεί την ιατρική κάνναβη.

Ενδεικτική η τελευταία ανάρτησή του με την οποία προωθεί την έκθεση «Balkannabis Expo 2018» που ανοίγει αυλαία την Παρασκευή.

Διαβάστε ακόμα:

Νέα δημοσκόπηση αποκαλύπτει μεγάλη διαφορά για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Στην έκθεση αυτή θα πραγματοποιηθούν και δύο σεμινάρια-masterclass για την κλινική εφαρμογή της κάνναβης.

Γιατροί, φαρμακοποιοί και το θεραπευτικό προσωπικό της χώρας αναμένεται να παρακολουθήσει σεμινάρια και διαλέξεις, με σκοπό να ενημερωθούν για τις ενδείξεις, την φαρμακολογία, τις δοσολογίες και τις κλινικές εφαρμογές της κάνναβης, για την αντιμετώπιση ενός ευρέως φάσματος παθήσεων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις