Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Αμφίεση παραλίας μέσα στη Βουλή»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αμφίεση παραλίας μέσα στη Βουλή»

Στην έλλειψη dress code μέσα στη Βουλή αναφέρθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης από τα έδρανα του ελληνικού κοινοβουλίου στηλίτευσε το άκρως καλοκαιρινό ντύσιμο ορισμένων βουλευτών και ζήτησε το λόγο από τον προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη. «Δεν είμαι κονφορμιστής, αλλά εν πάση περιπτώσει πρέπει η εμφάνιση να ανταποκρίνεται στο Κοινοβούλιο, δεν γίνεται να μπαίνουμε στη […]

Στην έλλειψη dress code μέσα στη Βουλή αναφέρθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης από τα έδρανα του ελληνικού κοινοβουλίου στηλίτευσε το άκρως καλοκαιρινό ντύσιμο ορισμένων βουλευτών και ζήτησε το λόγο από τον προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη.

«Δεν είμαι κονφορμιστής, αλλά εν πάση περιπτώσει πρέπει η εμφάνιση να ανταποκρίνεται στο Κοινοβούλιο, δεν γίνεται να μπαίνουμε στη Βουλή με περιβολή πλαζ και προπόνησης».

Μάλιστα, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι ο κανονισμός προβλέπει πως οι βουλευτές πρέπει να εισέρχονται στο Κοινοβούλιο ευπρεπώς ενδεδυμένοι και πρόσθεσε ότι ήθελε να κάνει χρόνια αυτή την παρατήρηση αλλά πια το ποτήρι ξεχείλισε.

Διαβάστε ακόμα:

Κοτζιάς: «Είμαστε εταίροι, όχι εχθροί»

Ο κ. Κακλαμάνης συμφώνησε με τον Ανδρέα Λοβέρδο λέγοντας ότι το συγκεκριμένο άρθρο του κανονισμού δυστυχώς είναι ασαφές και ενδεχομένως θα πρέπει να υπάρξει η διόρθωση του σε μια επόμενη αλλαγή του κανονισμού.

Ο κ. Κακλαμάνης ανέφερε πως ο καθένας πρέπει να ντύνεται ευπρεπώς στο Κοινοβούλιο και ζήτησε από τον κ. Λοβέρδο να φέρει το θέμα στην διάσκεψη των προέδρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο βουλευτές που προκάλεσαν την παρέμβαση του βουλευτή της Δημοκρατικης Συμπαράταξης ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης από την Χρυσή Αυγή ο οποίος μπήκε στην αίθουσα με ένα μπλέ μπλουζάκι και ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης, ο οποίος φορούσε ένα ροζ πουκάμισο έξω από το παντελόνι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις